Kauno bendruomenių centrų asociacija

LVBOS tarybos posėdis Kaune

Rugpjūčio 18 dieną vyko Lietuvos vietos bendruomeninių organizacijų sąjungos tarybos posėdis, kurio metu buvo aptarta pasiruošimas vietos bendruomenių mugei Vilniuje rugsėjo 3 d., aptarta LVBOS tikslai, uždaviniai bei veiklos strategija.
LVBOS nariai apgailestavo, kad tarptautinėje mugėje nebus naudojamas bendruomenių patvirtintas vietos bendruomenių metų logotipas motyvuojant tuo, kad ministerija turi patvirtintą kitą logotipą. Pagal galimybę prašysime bendruomenes naudoti mūsų visų patvirtintą logotipą. Tarybos nariai apgailestavo, kad vietos bendruomenių metai labiau tampa ne vietos bendruomenių pagerbimu, o jų ignoravimu. Realių veiksmų, teisės aktų, kas skatintų savanorišką darbą ar motyvuotų aktyvius piliečius dalyvauti bendruomenių veikloje, per visus metus taip ir nesulaukėme.
Kreipiamės į visas bendruomenes ir prašome aktyvaus dalyvavimo rugsėjo 3 dieną tarptautinėje vietos bendruomenių mugėje. Ypač kreipiamės į Vilniaus miesto bendruomenes. Pakvieskite savo bendruomenių narius ir visus miesto svečius aplankyti šią NEMOKAMĄ mugę. Pasidžiaukime bendruomenių vykdoma veikla, pasiektais rezultatais ir paremkime verslias bendruomenes. Lietuvos kaimo ir miesto bendruomenės pristatys savo įvairiapusę veiklą, vyks edukacinės programos. Renginyje dalyvaus LR Prezidentė, Ministras pirmininkas ir daug kitų garbių svečių.
Renginyje bus pristatoma ir LVBOS veikla, pakviesime visas aktyvias miesto bendruomenes burtis drauge. Renginio metu vyks meninė programa bei konferencijos įvairia bendruomenėms aktualia tematika.

Tarybos narė Reda Kneizevičienė

Daugiau tarybos posėdžio nuotraukų: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1115791241861670&id=957033811070748

2016-08-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple