Kauno bendruomenių centrų asociacija

Atviras Šilainių seniūnijos paplūdimio tinklinio turnyras

2016m. rugsėjo 17 d. Romainiuose įvyko II-asis Šilainių seniūnijos paplūdimio tinklinio turnyras.
Turnyras buvo atviras, jame dalyvauti buvo kviečiamos ir kitų Kauno m. seniūnijų bendruomenių komandos. Turnyre dalyvavo įvairių amžiaus grupių 17 komandų iš Naujųjų Romanių ir Romainių, Aukštųjų Šančių, Šilainių ir Žaliakalnio bendruomenių.
Atidaryme dalyvavo Rio de Janeiro olimpietis, baidarininkas Ričardas Nekrošius.

Turnyras buvo atviras, todėl buvo kviečiami dalyvauti ir kitų Kauno m. seniūnijų bendruomenių komandos. Turnyre dalyvavo:
JAUNIMO grupėje - 8 komandos,
SUAUGUSIŲJŲ grupėje - 5 komandos,
SENJORŲ grupėje - 4 komandos.
Viso kovojo 17 komandų, 38 žaidėjai.

Jaunimo grupėje nugalėtojais tapo komanda „Bronziniai“ (Arminas Sveboda ir Airidas Valiukėnas), antrąją vietą užėmė komanda „Dilgėlės“ (Aivaras Uksas ir Ševelis), o trečiąją vietą užėmė merginų komanda „Komanda“ (Viktorija Linkis ir Aistė Keblikaitė)

Suaugusiųjų grupėje nugalėjo komanda „Drugeliai“ (Valentinas Lekavičius ir Aivaras Zubavičius) antrąją vietą užėmė komanda „ Laukiniai“ (Tautvydas ir Kęstutis) ir tretieji - komanda „RiRi“ (Ričardas Ivaškevičius, Rimas Jankūnas ir Arūnas Palšauskas (atsarginis).

Senjorų grupėje taip pat vyko atkakli kova. Nugalėtojas išaiškėjo tik po trijų setų, tai komanda „AJA“( Albertas Antonas, Arūnas Jozeliūnas ir Juozas Palevičius).

Teisėjavo RBC narys Juozas Palevičius, romainiškis Vytautas Gilys ir LSU studentas Ovidijus Vaškevičius.

Atidaryme dalyvavo Rio de Janeiro olimpietis, baidarininkas Ričardas Nekriošius. Jis - Romainių gyventojas, treniravosi Lampėdžiuose. Žiūrovai žymų sportininką sutiko gausiais plojimais. Pasveikinti ir pagerbti turnyro dalyvių atvyko ir Lietuvos tinklinio patriarchas, LSU docentas Vytautas Jankus. Garbiam svečiui greitai sukaks 90 metų, bet jis aplanko visas Kaune vykstančias tinklinio varžybas.

Nugalėtojus ir prizininkus medaliais ir taurėmis apdovanojo Šilainių l.e. seniūno p. Virginijus Naruševičius ir Romainių bendruomenės centro pirmininkė Violeta Visockienė, o turnyro rėmėjas UAB „Amoka“ (Prezidentas Algirdas Kemtys) įsteigė asmenines dovanas. Visi turnyro dalyviai buvo vaišinami labai skaniu plovu, kava, arbata. Gražus oras, Romainių šilas, įdomios kovos pritraukė nemažą būrį žiūrovų, tarp kurių matėme LR Seimo narį, buvusį Lietuvos tinklinio rinktinės žaidėją Mečislovą Zaščiurinską, Kauno m. tarybos narius Rimantą Mikaitį, Editą Gudišauskienę. Ši tinklinio šventė Romainiuose pasisekė, nes tai unikali sveikatinimo priemonė gražiąjame Romainių pušyne.Bet norinčių žaisti paplūdimio tinklinį yra žymiai daugiau negu gali sutalpinti viena aikštelė, todėl Šilainių l.e. seniūno pareigas V.Naruševičius ir bendruomenės pirmininkė V. Visockienė pažadėjo, jog sekančiais metais bus ir antra aikštelė.

Turnyro vyriausias teisėjas J.Palevičius.

Turnyro projekto rėmėjai: Socialinės apsaugos ir darbo ministerija;

UAB "Amoka" (kava LAVATZZA);

Kauno m. savivladybės programa "Iniciatyvos Kaunui".

Romainių bendruomenės centro informacija

 

 

2016-09-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple