Kauno bendruomenių centrų asociacija

ROMAINIŲ PAPLŪDIMIO TINKLINIO TURNYRAS

2017 m. rugpjūčio 17, 21, 22 ir 23 d. d. vyko jau tradiciniu tampantis Romainių paplūdimio tinklinio turnyras. Turnyre dalyvauti pareiškė norą vienuolika komandų. Komandos burtų tvarka buvo suskirstytos į du pogrupius „A“ ir „B“. Varžybos pogrupiuose vyko sistema „ratu“, tai yra visos komandos tarpusavyje susitiko po vieną kartą. Pasibaigus varžyboms pogrupiuose, 1-2 vietas užėmusios komandos žaidė su kito pogrupio 1-2 vietas užėmusiomis komandomis dėl nugalėtojo vardo ir prizinių vietų. Komandos pogrupiuose 3-6 vietas žaidė tarpusavyje dėl žemesnių 5-11 vietų.

Turnyro nugalėtoju tapo komanda „Gintautas-Vytautas“ (Gintautas Martišius ir Vytautas Liutkevičius), antrąją vietą užėmė komanda „Ričardas ir Rimas“ (Ričardas Ivaškevičius ir Rimas Jankūnas), trečiąją vietą po labai atkaklios kovos laimėjo komanda “Perkūnas“ (Tomas Kurklietis ir Sigitas Jurgilas), ketvirti buvo komanda „Žaluma“ (Tomas Krukis ir Martynas Krukis). Prizininkai buvo apdovanoti Romainių bendruomenės centro medaliais, taurėmis, ketvirtos vietos laimėtojai - specialiais prizais.

Šis turnyras parodė, kad įrengtos paplūdimio tinklinio aikštelės Romainiuose tapo jaunimo ir ne tik jaunimo susibūrimo ir gražaus bendravimo vieta bei traukos centru.



Turnyro organizatorius ir vykdytojas

Romainių BC tarybos narys J.Palevičius

2017-08-29

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple