Kauno bendruomenių centrų asociacija

Mokymai Vilniuje

Spalio 10 d. Vilniuje, pirmą kartą vyko mokymai "Socialiniai tinklai - įrankiai vietos bendruomenių veiklai viešinti" , kuriuose lektoriai: dr. Jolanta Pivorienė, Algimantas Lekevičius, Sakalas Gorodeckis mokė miestų bendruomenes administruoti facebook'ą, filmuoti mobiliu telefonu ir kurti bendruomeninę TV.

Dr. J. Pivorienė, projektų vertinimo ir viešinimo ekspertė paaiškino socialinių tinklų svarbą žmonių bendravime, bendruomenės sutelkime, bendrų interesų sprendime ir atstovavime. Lektorė pateikė įdomių patarimų viešinime, rašant projektus.

Tikro savo srities specialisto, jau 20 metų fiksuojančio Užupio bendruomenės gyvenimą ir aplinkinius įvykius Algimanto Lekevičiaus praktinė paskaita ir patarimai: kaip filmuoti mobiliu telefonu, kaip montuoti filmą ir kaip skelbti. Kaip kurti bendruomeninę televiziją buvo įdomi. Lektorius iškart praktiškai parodė kaip ir kada filmuoti, kaip montuoti telefone, kaip skelbti YouTube ir facebook'e.

Lektorius, Vilniaus bendruomenių asociacijos pirmininkas Sakalas Gorodeckis - tikras asas socialiniame tinkle Facebook. Jis žingsnis po žingsnio, labai plačiai ir išsamiai, parodė, paaiškino ir pabėrė naudingų patarimų administruojant savo paskyras, puslapius šiame tinkle. Visi mokėsė tiesiog online, skubinosi rašytis patarimus.

Mokymai organziuoti pagal Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos projekto NOBP1-14 veiklų planą. Organizatoriai - Vilniaus  Jonažolių kaimo bendruomenė.

 

Daugiau nuotraukų ir reprtažų: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1553746661399457&id=957033811070748

2017-10-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple