Kauno bendruomenių centrų asociacija

Senjorų vakaronė šv. Mato mokykloje

"Juokas ilgina gyvenimą, tad juokimės į sveikatą”, - tokiais skambiais žodžiais vakaronę Panemunės bendruomenės senjorams pradėjo ilgametė ,,Grok Jurgeli” šeimininkė Stefa Navardaitienė. Senjorai negailėjo jai aplodismentų už juokingus pokštus ir linksmus anekdotus, kurie vertė senjorus nuolat juoktis.

Į vakaronę susirinko ir gausus svečių būrys: LR Seimo narys Aurelijus Veryga, Seimo nario padėjėja G. Dušenkaitė, šv. Mato mokyklos direktorius Rytis Baltrušaitis, Kauno m. Senjorų tarybos pirmininkas Gediminas Žemaitis, bendruomenės pareigūnė Rasa Zinkevičienė, Panemunės senelių namų direktorė Aldona Krinickienė, Vaišvydavos senelių namų ,,Senelių Rojus” direktorė Kamilė Jonynienė, Panemunės bendruomenės centro pirmininkas Gediminas Žukauskas, Panemunės seniūnė Rasina Žolynienė.

Gausiai susirinkusius senjorus pasveikino šio renginio globėjas LR Seimo narys Aurelijus Veryga.

,,Šiandien puikus oras, todėl galime tik padėkoti pačiam Dievuliui, kuris atsiuntė mums tokią gražią dieną, kad visi senjorai galėtų atvykti į šią smagią vakaronę ir kartu linksmai praleistų laiką, pabendrautų ir užmirštų nors trumpam politiką ir mėgautųsi gražiomis renginio akimirkomis.

,,Mūsų senjorų Kaune yra daug ir mes visi turime savo šventę, vasarą renkamės Panemunės šile, o spalio mėn. švenčiame Senjorų dieną ir esame energingi ir sveiki. Vasarą Panemunės šile šventėmė visi kartu, dainavome, šokome ir po to nei vienas senjoras nevartojo vaistų” - juokavo Kauno m. Senjorų tarybos pirmininkas G.Žemaitis.

,,Su atėjusiu rudeniu, su auksnių lapų spalva, su gražiais jaunystės prisiminimais ir skambia jaunystės daina jus, mieli senjorai” – tarė renginio vedančioji Violeta Visockiene ir pakvietė į sceną smuikininką Povilą Grigą. Atlikėjas susirinkusiųjų širdis suvirpino skambia smuiko melodija. Jaunystės dainas apie aistringą meilę ir prabėgusias dienas senjorams atliko nenuilstanti ir energingoji poetė, dainų autorė Teresė Varnagirienė ir jos vadovauijamas ansamblis ,,Sūduva”.

Renginio organizatorė Dainavos bendruomenės centro ,,Draugystė“ pirmininkė Danutė Macenkaitė įsteigė susirinkusiems senjorams puikias nominacijas: ,,Renginio linksmiausias senjoras”, ,, Daugiausiai vaikų užauginusi senorė”, ,,Mažiausias renginio dalyvis” ir ,,Gimtadienį švenčiantis renginio dalyvis”. Minstras A. Veryga šiems nominantams įteikė dovanėlių.

Visi senjorai po renginio buvo kviečiami prie gausaus saldumynų stalo, ant kurio garavo kvapni žolelių arbata ir puikavosi rudens gėrybės. Besivaišinant jiems nuobodžiauti neleido renginio organizatorė bendruomenės centro ,,Nemuno krantai” pirmininke Rūta Zabelienė. Rūta grojo akardionu, o senjorai nepraleido progos pašokti.

 

Bnedruomenės centro "Draugystė" pirmininkė Danutė Macenkaitė

 



2017-10-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple