Kauno bendruomenių centrų asociacija

Mokymų ciklas Kauno bendruomenių centrų asociacijoje

Kauno bendruomenių centrų asociacija kartu Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnais ir Kauno apyg. prokuratūra lapkričio 24 d. (penktadienį) 14 val. kviečia bendruomenių centrus, nevyriausybines organizacijas, policijos rėmėjus, kauniečius dalyvauti seminare diskusijoje "Smurto artimoje aplinkoje valdymas ir vietos bendruomenės pozicija". Semnaras vyks Kauno apyg. prokuratūrs salėje, Laisvės al. 32. Programą paskelbsime šiek tiek vėliau, tačiau joje bus aptarta turima policijos bendruomenės pareigūnų praktika, statistika, prokuratūros specialistai pasidalins bendruomenių centrų ir NVO aktyvui savo teisinėmis žiniomis ir praktiniais pavyzdžiais, kaip valdyti konfliktines situacijas organizacijos viduje, smurto atveju, išmoks pritaikyti žinias namuose ir kaimynystėje. Seminare specialistai atsakys į klausimus ir konsultuos dalyvius teisiniais klausimais. 

Registracija vykdoam elektroniniu paštu kbcainfo1@gmail.com. ir telefonu +370 600 05936.

Mūsų partneris Socialinių inovacijų fondas lapkričio 16 ir 23 d. kviečia į pakartotinus, trumpesnius, ES projektų rašymų ir dokumantacijos tvarkymo mokymus. Mokymai vyks nuo 14 val. Socialinių inovacijų fonde, Savanorių pr. 1, 3-čiame aukšte. Registruotis reikia elektroniniu paštu: vkolpakova@yahoo.com.

Ir seminaras, ir mokymai vykdomi pagal Kauno miesto sav. finansuojamus programos "Iniciatyvos Kaunui" NVO institucinio stiprinimo projektus.

Lietuvos vietos bendruomnių organizacijų sąjunga lapkričio 28 d. nuo 14 val. organizuoja aktualius visoms bendruomenėms Mažos vertės viešųjų pirkimų mokymus. Juose turinti didelę praktiką lektorė kalbės apie Mažos vertės pirkimus, pateiks daug praktinių pavyzdžių ir konsultuos šiais klausimais.
Mokymai vyks viešbutyje "Best Baltic Kaunas" (A. Mickevičiuas g. 28), į mokymus jau galima registruotis el.paštu:  kbcainfo1@gmail.com.

Mokymai vykdomi pagal SADM biudžeto lėšomis finansuojamą projektą Nr. NOBP1-14, sutartis 2017-09-08.

KVIEČIAME dalyvauti.

2017-11-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple