Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romantinės dainos festivalio aidai

Gruodžio 3 d., renginių centre "Oazė" įvyko X Kauno bendruomenių centrų Romantinės dainos festivalis "Menu tave...". Jame dėl pirmos vietos ir teisės organizuoti sekančiais metais festivalį kovojo 9 Kauno bendruomenių centrų asociacijos kolektyvai.

Šiais metais naujove kas taps nugalėtojais - buvo ta, kad balsavo tik dalyvaujančių BC ir svečių kolektyvų vadovai. Suskaičiavus balsus, paaiškėjo, kad nugalėtojais tapo Aleksoto bendruomenės centro ansamblis "Svirbė" (vadovė Aurelija Bareišienė). Jiems atiteko pereinamasis nugalėtojo prizas ir teisė organizuoti 2018 metais sekantį festivalį. Antrąją vietą laimėjo Petrašiūnų bendruomenės centro ansamblis "Monte Pacis" (vadovas Arvydas Paulauskas), o trečiąją - Sargėnų ir Vytėnų BC kolektyvas "Šlamutis".

Festivalyje dalyvavo ir 8 svečių kolektyvai, iš jų ypač visiems patiko Kulautuvos vyrų ansamblis ir Vilkaviškio šokių kolektyvas "Lelija". Visus sužavėjo ir jaunasis bardas iš Šilainių - Tadas Miliauskas su daina "Yra šalis" (poeto Pr. Vaičaičio žodžiai).

Festivalio nugalėtojus ir svečius pasveikino KBCA tarybos pirmininkas Ramūnas Navickas, Seimo narys Lauras Stacevičius, R. Karbauskio patarėja Neringa Žirlytė, Aleksoto ir Dainavos seniūnai. Renginį vedė mūsų žavingoji Violeta Visockienė, festivalio organizatorius - Kauno Šilainių bendruomenės centras ir pirmininkė Rima Andriulionienė. Šių metų festivalis sužavėjo gerai paruošta programa, apšvietimu ir garsu, aplinka. Dabar lauksime sekančių metų festivalio.

Festivalio nuotraukos yra čia: https://www.facebook.com/ramunas.navickas.520/posts/1959752614049910

2017-12-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple