Kauno bendruomenių centrų asociacija

Veiklos aptarimo vakaras "Dar vieniems metams prabėgus..."

Prabėgus pirmiesiems penkiems Kauno Šilainių bendruomenės centro gyvavimo metams, pasidžiaugti darbo rezultatais ir aptarti nuveiktas veiklas, gruodžio 11 d. bendruomenės nariai ir svečiai šiemet rinkosi į KVKVB Šilainių padalinį, Šilainių biblioteką.

        Bendruomeninis gyvenimas ir veikla Šilainiuose vyko ir iki KŠBC įsteigimo. Čia 1998m.  buvo įsteigta VšĮ Šilainių bendruomenės centras, kuris iki 2008 m. aktyviai dirbo socialinėje, kultūrinėje ir bendruomeninėje veikloje. 2008m., pasikeitus įstatyminei bazei, šis bendruomenės centras nebegalėjo dalyvauti projektiniuose konkursuose, dėl ko jo  veikla tapo lėtesnė. Dėl to, bendruomenės nariams pasitarus, buvo nuspręsta įsteigti kitos formos juridinį asmenį, kuris leistų bendruomenei toliau vystyti savo veiklas. Taip 2012 m. buvo įsteigta asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras (KŠBC), kuris jau 5 metus aktyviai vykdo įvairias veiklas : kultūrines, socialines, edukacines, pilietines.
        VšĮ Šilainių bendruomenės centras, pasikeitus vadovams, įgavo antrą kvėpavimą ir  šiuo metu  veikia Šilainių Smėlių seniūnaitijoje. Šilainiai dideli - gyventojai patys gali renktis  kurios visuomeninės organizacijos veikloje dalyvauti, kokios bendruomenės nariu būti, į kurios bendruomeninę veiklą įsitraukti.
        2017-12-11d. Kauno Šilainių bendruomenės centro projektinės veiklos aptarimo vakare "Dar vieniems metams prabėgus..." be tikrųjų KŠBC narių dalyvavo seimo nario R.Karbauskio padėjėja ( su R.Karbauskio linkėjimais ir sveikinimais) Neringa Žirlytė; Kauno bendruomenės centrų asociacijos pirmininkas Ramūnas Navickas su administratore Marija Bindokaite,  Romainių bendruomenės centro pirmininkė Violeta Visockienė, Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro atstovė Nijolė Mažeikienė, VšĮ Šilainių bendruomenės centro direktorius Jonas Marcinkus, fotografė Ramunė Kerdokaitė Vlasenkienė, jaunosios kartos atstovė Evelina Šimkutė ir kiti brangūs svečiai, kurių buvimu drauge labai džiaugėmės.
Sveikiname Kauno Šiainių bednruomenės centro direktorę Rimą Andriulionienę ir jos didėjančią ir vis pasipildančią naujais nariais bendruomenės organizaciją ir linkime nenuleisti rankų, darbuotis Šialinių labui ir gražių šv. Kalėdų štventės.
Kauno Šilainių bendruomenės centro informacija: http://silainiubendruomenescentras.blogspot.lt/

2017-12-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple