Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių centrų ir Maisto banko savanorių bendrystė

Artėjant Kovo 11-ajai bendruomenės centras "Draugystė"  ir Aukšųjų Šančių BC tęsia gerus darbus Lietuvai ir jos žmonėms.
Centrai glaudžiai bendradarbiauja su Maisto banko savanoriais.
Kovo 9 d. ,,Draugystės” ir Aukštųjų Šančių pirmininkės Danutė Macenkaitė ir Eglė Kanikovienė kartu su LR Seimo nariais Aurelijumi Veryga, Gediminu Vasiliausku bei jų padėjėjomis Gintare Dušenkaite ir Vaida Pranarauskaite aplankė Maisto banko Kauno skyriuje besidarbuojančius savanorius ir jų vadovę Karoliną Puidaitę. Savanoriai buvo pasveikino su visai tautai reikšminga data, Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena.
Susitikimo metu pirmininkės pasveikino ir kartu pasidžiaugė, dėkodamos už prasmingą ir sunkų savanorių darbą, padedant skurstančioms šeimoms apsirūpinti svarbiausiais maisto produktais.
Švenčių proga savanoriai buvo apdovanoti rėmėjų dovanėlėmis. O kad susitikimas būtų linksmesnis, bendruomenės centro ,,Draugystė” narė Aldona Širmulienė kartu su dukra Estela padainavo keletą gražių dainų, kurios kaip mat visus subūrė į bendrą ratelį.
Šventiška nuotaika pakylėjo visus.
Artėja ir kita graži šventė – Motinos diena, todė it D. Macenkaitė ir E. Kanikovienė su Seimo nariais pažadėjo sugrįžti, nes Maisto banke darbuojasi daug mamų.

Susitikimo nuotraukos yra čia.

BC "Draugystė" pirmininkės D. Macenkaitės informacija.

2018-03-10

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple