Kauno bendruomenių centrų asociacija

Vilijampolės BC "Veršva" ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

Balandžio 5 d. Vilijampolės bendruomenės centre "Veršva" įvyko ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. Veršviečiai yra vieni iš aktyviausių Kauno bendruomenės centrų, pasižymintys įvairiapuse veikla. Bendruomenės centre veikia 10 įvairių klubų, iš kurių geriausiai žinomi Sveikatos (vadovė Angelina Laucienė), Senjorų, Šaškių (vadovas Emilijus Jurkynas), Amatų (vadovė Vitalija Kuršienė) klubai, Santakos ansamblis (vadovė Jadvyga Šimaitienė) ir kiti. Centro klubuose dalyvauja apie kelis šimtus žmonių. Kaip pažymėjos sveikinime bendruomenei KBCA pirmininkas Ramūnas Navickas, tokia ir turi būti bendruomeninė organizacija: aktyvi ir veikianti įvairiose srityse.
Susirinkimas patvirtino naują tarybą, papildydamas ją dviem naujais jaunais nariais: Evelina ir Pauliumi. Pirmininke antrai kadencijai taryba išrinko Jolantą Gulbinienę.
Susirinkimo metu naujas dainas atliko Santakos ansamblis ir Sargėnų ir Vytėnų BC kapela "Šilas". Kapela žavėjo ne tik smagiomis dainomis, bet ir virtuozišku akardeonisto grojimu.
Linkime naujai "Veršvos" tarybai ir visai bendruomenei naujų pasiekimų, planų ir įdomių veiklų tęsimo.
 
Susirinkimo nuotraukos čia: https://www.facebook.com/KaunoBCAsociacija/posts/2076785729203294
Pridedame linksmą 2008 metų video filmuką apie BC "Veršva" šaškių klubą ir jo įkūrėją Kazimierą Žentelį.
https://www.youtube.com/watch?v=FAmxpva7T30

2018-04-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple