Kauno bendruomenių centrų asociacija

Akcija "Bėgu švariame miške" Romainiuose

Balandžio 7 d. Lietuvos miško ir miško pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacija ir Lietuvos profsąjungų jaunimo asociacija " LPSK Jaunimas" organizavo akciją "Bėgu švariame miške", kuriai startas buvo duotas Kaune, Valstybinės miškų urėdijos Kauno padalinio teritorijoje, adresu Romainių g. 2. Kaune.

Akcijos tikslas bėgant miškus kiekvieną kartą su savimi turėti maišelį ir savo maršrute pamačius naują šiukšlę, ją pakelti, parsinešti ir įmesti į atitinkamą konteinerį. Kadangi aktyvaus judėjimo sezonas būna ilgas, o patys aktyviausi jo ir nenutraukia, tad ir tokio pobūdžio švarinimosi akcija, kaip sako kaimynai švedai, tampa nuolatine. Šia akcija norima pabrėžti, kad švarinimosi darbams terminų ar tikslių datų nėra. Tai turime daryti nuolatos, tai turi būti įprastu reiškiniu kiekvienam piliečiui.
Planuojame, kad renginio metu bus priimtas kreipimasis į visus aktyviai miškuose savo laisvalaikį leidžiančius gyventojus, skatinant juos prisidėti prie akcijos "Bėgu švariame miške". Panašius akcijos pradžios renginius skatinsime surengti ir kitose vietovėse.

Prie šios akcijos aktyviai prisidėjo bendruomenė "Naujieji Romainiai", kurie ta pačia proga sutarkė miške esančią vaikų žaidimų aikštelę. Kaip pasakoja patys romainiškiai, visi tądien kalbinti žmonės mielai sutiko prisijungti prie akcijos ir pritarė, kad pati geriausia talka yra NEŠIUKŠLINTI. Palaikykime švarą žaidimų aikštelėje - čia žaidžia mūsų vaikai, čia mes patys leidžiam savo laisvalaikį !

Dėkojame bendruomenei "Naujieji Romainiai" už informaciją ir nuotraukas. daugiau nuotraukų yra čia: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1679966225429302&id=497845850308018.

2018-04-10

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple