Kauno bendruomenių centrų asociacija

Fluxus Labas bendruomenių agentai

Kaip skelbia Kauno Fluxus Labas FB ir 15min.lt portalas, "po Kauno miestą ir rajoną pasklido ir darbą pradėjo aštuoni specialūs agentai. Tiesa, nieko bendra su slapta veikla jie neturi, atvirkščiai – agentai kvies kauniečius ir Kauno rajono gyventojus plačiau atverti savo bendruomenių duris ir dalintis idėjomis."
Laukiame nesulaukiame šių agentų miesto bendruomenių centruose.

Su vienu iš Fluxus Labas atstovu, Egidijumi, balandžio 19 d. buvome susitikę ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos biure. Po įdomios diskusijos ir pasikeitimu apie abipusiam bendradarbiavimui, planų ir pozicijų išdėstymo, KBCA pirmininkas Ramūnas Navickas išreiškė viltį ir pageidavimą, kad šie agentai daugiau bendrautų su Kauno bendruomenių centrais, kurie turi didelę vietos kultūros renginių Kauno seniūnijose organizavimo patirtį, kaupia istorinę ir kultūrinę tos seniūnijos istoriją ir, nežiūrint, kad neturi patalpų,BC aktyvas suvienija vietos žmones bendrai interesų veiklai.
Ši patirtis galėtų įsilieti į bendrus KEKS 2022 renginius.

Pasak E. Bagdono, kai kurie agentai jau lankėsi bendruomenių centruose, tad tikėkimės, kad netrukus sulauksime rezultatų.
 

2018-04-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple