Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame į šimtmečio Antanines

Lietuvos Atkūrimo 100-mečio proga Antanavo bendruomenė drauge su Vokietijos Kaselio miesto lietuvų bendruomene birželio 9 dieną Antanave organizuoja ŠIMTMEČIO ANTANINES ANTANAVE.
Šis vardas ne tik davė pradžią mūsų kaimo pavadinimui, bet ir buvo svarbus visos Lietuvos istorijoje, nes pirmasis Lietuvos prezidentas buvo Antanas Smetona. Renginio metu planuojama pagerbti visus Antanus, kurie buvo svarbūs Lietuvos istorijoje bei išrinkti šių dienų šauniausius Antanus. Visiems užsiregistravusiems Antanams bus įteikti specialūs pasai. Parke šurmuliuos amatų mugė, vyks įvairios edukacinės programos, kultūrinė programa.

Renginio informacinis rėmėjas LRT Lituanica Pasaulio lietuvių žinios.

Maloniai kviečiame atvykti į Šimtmečio Antanines Antanave. Kviečiame Pasaulio lietuvių bendruomenes jungtis drauge į šį prasmingą Lietuvos valstybės Atkūrimo šimtmečio renginį.
Prašome šia žinia pasidalinti su savo draugais, giminaičiais, kurie turi šį garbingą Antano vardą, pakviesti juos registruotis ir kartu atvykti į šį renginį. Smulkesnė informacija tel. +37061121453, el. paštas antanavobendruomene@gmail.com

2018-06-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple