Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame balsuoti!

Ketvirtus metus vykstančios programos „Mes – bendruomenė“ organizatorius „Maxima” šiemet įsteigė rekordinį 70 tūkst. eurų fondą bendruomenių iniciatyvų, skatinančių skirtingų kartų bendravimą, įgyvendinimui. Šių metų konkursas „Mes – bendruomenė“ yra įkvėptas atkurtos Lietuvos šimtmečio. Bendruomenės buvo kviečiamos konkursui teikti projektus, kurie atitiktų bent vieną iš šių metų pateiktų prioritetinių sričių: Kartų bendradarbiavimas, bendruomenės atminties įamžinimas ir sutvarkyti bendruomenės žaliąsias erdves.

Šiame konkurse dalyvauja KBCA narys - Aleksoto bendruomenės centras, kuris pateikė projektą „Mylim savo Aleksotą“, kuriuo  numatoma sukurti ir įrengti 3 informacinius stendus ties įvažiavimais į Aleksotą, sutvarkyti seniūnijos pastato aplinką, pastatant vėliavos stiebą,  Europos pr. šlaite iš dekoratyvinių krūmų suformuoti užrašą ALEKSOTAS, įrengti informacines lenteles Lietuvos lakūnams, gyvenusiems Aleksote bei sutvarkyti Aleksote esančių žydų kapinių aplinką, taip iš esmės pagerinant Aleksoto įvaizdį.

Kviečiame palaikyti aleksotiškius ir balsuoti už juos čia: https://www.maxima.lt/mes-bendruomene-balsavimas

Panašus projektas yra paskelbtas portale delfi.lt "Bendruomenė 2018". Konkursą organizuoja lietuviška įmonė "Norfa", o įgyvendina portalas Delfi.lt. Konkurso dalyviai – Lietuvos bendruomenės (kaimo bendruomenės, kaimų bendruomenės, miestelio bendruomenės, miesto bendruomenės, gyvenvietės bendruomenės, gyvenamosios vietovės ar jos dalies bendruomenės, seniūnijos benduomenės ir kt.), turinčios paramos gavėjos statusą.

Iniciatyvos „BENDRUOMENĖ 2018” tikslas – skatinti lietuvių bendruomeniškumą, aktyvų, prasmingą ir įdomų laisvalaikį, užimtumą, didinti įvairių šalies bendruomenių žinomumą.

Lietuviška įmonė „NORFA“ kartu su didžiausiu naujienų portalu DELFI siekia mažinti regionų atskirtį ir parodyti, kad net mažiausiuose Lietuvos miesteliuose, kaimeliuose yra knygos vertų šviesių žmonių ir istorijų.

Jūsų bendruomenė aktyvi, užburianti socialinėmis, laisvalaikio, kultūrinėmis iniciatyvomis ar minias sutraukiančiais renginiais? Praneškite apie tai visai Lietuvai! Dalyvaukite konkurse ir įrodykite, kad ne tik didmiesčiuose verda gyvenimas!

Kviečiame registruotis, dalyvauti konkurse, rinkti balsus, pretenduoti tapti šauniausia Lietuvos bendruomene ir gauti dovanų - naują mikroautobusą Ford Transit Kombi.

Kol kas konkurse dalyvauja tik Kauno Aleksoto bendruomenės centras. Kviečiame ir kitus Kauno bendruomenių centrus  taip pat dalyvauti šiame konkurse.

Konkurse "Bendruomenė 2018" dalyvaujančių bendruomenių registracija vyksta nuo 2018.04.20 iki 2018.08.15.

Balsavimas už konkurse dalyvaujančias bendruomenes vyksta nuo 2018.06.01 iki 2018.08.29.

Bendruomenė-laimėtoja skelbiama 2018.08.30.

Kviečiame registruotis. registracijos adresas: https://www.delfi.lt/apps/bendruomenes/



Balsavimas čia: https://www.delfi.lt/apps/bendruomenes/bendruomenes/?page=9


 

2018-06-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple