Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romainių Joninių tinklinio turnyras 2018

 „Joninių taures“ bei medalius laimėjo komanda „Ričmond“. Tai tėvo ir sūnaus tandemas (Ričardas ir Mantvydas Ivaškevičiai), sidabro medaliais pasipuošė „TOPsport“ komanda (Edgaras Čepšys ir Skirmantas Staniulis), bronzos medalius laimėjo šeimyninis merginų duetas Violeta ir Evelina Beržinskaitės nugalėjusios „Rasoti“ vyrų komandą.

Senjorų komandas sudarė 3 žaidėjai. Į turnyrą atvyko 6-ios komandos iš Vilniaus Kauno, Kauno rajono ir Alytaus. Visos kovos vyko labai atkakliai, dėl nugalėtojų vardo kovoti susitiko seni draugai ir priešininkai: Vilniaus „Valakampiai“ ir Kauno „Jonas+VirD“. Labai įtemptą kovą laimėjo kauniečiai (Jonas Andriuškevičius, Valdas Lauraitis ir alytiškis Danielius Krisiulevičius) rezultatu 2:1 įveikę vilniečius (Sergej Gumeniuk, Genadij Maciuk ir Nerijus Bedugnis). Vilnečiams buvo įteikti sidabro medaliai. Bronzos medalius laimėjo taip pat kauniečiai (Albinas Gervickas,Romas Ašmys ir Arūnas Jozeliūnas) įveikę kitą Kauno komandą „Perkūnas“.

Visi nugalėtojai buvo apdovanoti Šilainių seniūnijos (seniūnas Virginijus Naruševičius) taurėmis ir medaliais, prizininkai - medaliais. Visiems prizininkams buvo įteiktaos mūsų nuolatinio rėmėjo UAB "Amoka"  (prezidentas Algirdas Kemtys) specialios dovanos, o visiems turnyro parengimo ir vykdymo dalyviams - Romainių bendruomenės centro (pirminikė Violeta Visockienė) - padėkos.

Turnyras tampo tradiciniu, jau populiarus, tad ir kitų metų Joninių šventę papuoš paplūdimio tinklininkai.

Turnyro organizatorius ir vykdytojas J.Palevičius.

Turnyras vyko birželio 22 dieną.

 

Romainių bendruomenės centro informacija.

 



 

2018-07-05

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple