Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lampėdžių bendruomenės žygis baidarėmis

Valstybės dienos išvakarėse Lampėdžių bendruomenės nariai surengė šventinį baidarių žygį Nerimi į Lampėdžius. 45 nariai 22 baidarėmis kelionę pradėjo nuo kranto priešais Karmėlavą. Maždaug poros valandos žygyje galėjome stebėti Neries pakrantėse įsikūrusias sodybas, tiltus, dviračių takais važiuojančius dviratininkus, į orą kylančius oro balionus.
Prie Kauno pilies mus pasitiko atidengtas Vyčio paminklas ir besilinksminantys miestelėnai.
Po poros valandų kelionės Lampėdžiuose ties Zubiškių gatve, keliautojai buvo sutikti ir pavaišinti šiltu R.Česnakienės plovu ir arbata.
Bendruomenė dėkoja VšĮ "Vandens turistai" ir jos vadovei Ovidijai už puikiai organizuotą pramogą, AB "Kauno autobusai" už nuvežimą ir visiems visiems prisidėjusiems. "Vardant tos .. Lietuvos".

O liepos 6 dieną dešimtą kartą Valstybės dieną Lampėdžiuose buvo sugiedotas Lietuvos himnas - Tautiška giesmė. Neblėstantis pasididžiavimas savo valstybe dega Lampėdiškių širdyse ir nepaisant šventinių renginių Kaune ar futbolo rungtynių tarp Belgijos ir Brazilijos kelios dešimtys lampėdiškių susirinko prie Lampėdžių didžiosios vėliavos, kur lygiai 21 val. kartu su tautiečiais Lietuvoje ir išsibarsčiuosiais visame pasaulyje užtraukė himną.
Nesvarbu kur begyventume ar Vilniuje, ar Amerikoje, ar Lampėdžiuose, visi esame Lietuvos vaikai, vienas kraujas ir kūnas. Mylėkime savo šalį, didžiuokimės ja ir būkime vieningi.

Žygio nuotraukomis galima pasidžiaugti čia: https://www.facebook.com/pg/lampedziai/photos/?tab=album&album_id=1796785350371122

 

Lampėdžių bendruomenės centro informacija.

2018-07-10

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple