Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lietuvos bendruomenių tinklinio turnyras Romainiuose

Šeštadienį, rugsėjo 15 d. Romainių sporto aikštyne vyko Lietuvos bendruomenių paplūdimio tinklinio varžybos. Nežinia, kas sutrukdė: ar geras oras, ar bulviakasiai, ar renginių gausa šeštadienį, deja, jose dalyvavo tik Kauno miesto ir rajono komandos. Tai buvo jau ketvirtas tinklininkų susibūrimas. Iš viso per sezoną varžėsi apie dvidešimt komandų.

Skelbiame rezultatus. Sezono paskutiniosiose bendruomenių paplūdimio tinklinio pirmenybėse prizines vietas užėmė sekančios komandos:

1-oji vieta - Šilainių bendruomenės komanda: Andrius Lauraitis, Darius Tamošaitis, Ramūnas Stašionis, 

2-oji vieta - Aukštųjų Kaniūkų bendruomenės komanda: Skirmantas Staniulis, Lukas Dimavičius, Pranas Skabickas;

3-čioji vieta - Romainių bendruomenės centras: Dainius Balkus, Paulius Balkus, Algis Žymantas.

Romainių bendruomenės centras buvo gerai pasiruošęs, vaišino kava, arbata, labai skania grikių koše. Nemažai buvo prizų paruošė LR Seimo nariai bei UAB ,,Amoka“.

Pirmaisiais Lietuvos bendruomenių tinklinio turnyro, įvykusio rugsėjo 15 d., įspūdžiais pasidalino Seimo narys Gediminas Vasiliauskas, kurio nuotraukos yra FB socialiniame tinkle.

Dėkojame Romainių bendruomenės centrui, jo pirmininkei Violetai Visockienei ir treneriui Juozui Palevičiui už iniciatyvą, organizavimą ir didelius norus burti Lietuvos bendruomenes ir sporte. Tikimės, kad kitais metais turnyre ir komandų bus daugiau, ir tai taps tradiciniu renginiu.

 Dėkojame už galimybę pasidalinti nuotraukomis Seimo narį Gediminą Vasiliauską.

 

2018-09-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple