Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto BC ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

Gruodžio 14 d. Aleksoto seniūnijos salėje įvyko Aleksoto bendruomenės centro ataskaitinė rinkiminė konferencija. Konferencijos dalyvius pasveikino Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė ir Pažaislio festivalio direktorė Giedrė Mikaitienė.
Gausiai susirinkusiems Aleksoto bendruomenės centro nariams valdybos pirmininkė Birutė Valentienė ir valdybos narys Ramūnas Navickas pristatė 2016-2018 m. veiklos ir finansinę ataskaitą, kurios buvo patvirtintos vienbalsiai. O pasidžiaugti tikrai yra kuo: kasmet surengiama virš 70 renginių, bendruomenės centras yra plačiai žinomas kaip Kaune, taip ir Lietuvoje, dalyvauja nacionalinėse akcijose ir gražiai reprezentuoja Kauną ir jo bendruomenę. Pagrindinis pajamų šaltinis - SADM programa "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse", leidžianti kiekybiškai ir kokybiškai plėsti centro veiklą.
Revizijos komisijos ataskaita taip pat buvo patvirtinta vienbalsiai. Išklausius ataskaitas, prasidėjo rinkimai: išrinkome naują valdybos pirmininkę Steputę Račkauskienę, jos pavaduotojais išrinkti Zenonas Šalna ir Birutė Valentienė, valdybos sudėtis nekeista. Patvirtinta revizijos komisijos sudėtis: Birutė Liaudanskienė (pirmininkė), Aušra Daiva Šabonienė, Gintas Povilaitis.

Sveikiname naująją valdybos pirmininkę Steputę Račkauskienę, linkime jai ir jos komandai. sėkmės.

Nuotraukoje naujoji Aleksoto bendruomenės centro valdyba su seniūne L. Navickiene.

2018-12-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple