Kauno bendruomenių centrų asociacija

Vytautinės Lampėdžiuose

Pasibaigus šventiniam Kalėdiniam ir naujametiniam laikotarpiui, mūsų bendruomenių centrai veiklos nestabdo. Vyksta susitikimai, išvykos, tęsiami darbai. Pvz. KPBC "Dainava" aplankė Medininkus, pagyvenusių žmonių centrą, Aleksoto BC ansamblis "Svirbė" pasveikino Rotušės  dalyvius su Trimis Karaliais, o
Lampėdžiuose bendruomenė pirmiausiai pasveikina Lampėdžių Vytautus.

Vos tik prasideda Nauji metai ir prasideda bendruomenių renginiai, Lampėdžiuose bendruomenė pirmiausiai pasveikina Lampėdžių Vytautus.
Prisiminus Lampėdžiuose gyvenusį Vytautą Didįjį, šeštadienio popietę susirinkusieji pasveikino penkis Vytautus: Bareikį, Dzvonkų, Janavičių, Mocevičių ir Rėklaitį. Visi jie aktyvūs bendruomenės nariai, be kurių veiklos nebeįsivaizduojamas šiandieninis Lampėdžių gyvenimas.
Vakaronė tradiciškai prasidėjo sveikinimais, vaišėmis ir tostais, o paskui laukė įdomioji dalis.
Linksmas nominacijas Vytautams paruošė akyloji Bronė. Kiekvienas per metus yra kažkuo pasižymėjęs.
Vėliau prasidėjo tikri išbandymai Vytautams su Vytautienėms. Reikėjo su pirštinėmis užrišti kaklaraištį, per kelnes perridenti teniso kamuoliukus, išgerti vandenį su šaukšteliais ir tapti "mumijomis". Tik greičiausiai atlikę užduotis gavo prizus. Puikius žaidimus sugalvojo ir pravedė Rita Česnakienė.
Labai linksmas ir netradicinis vakaras pralėkė akimirksniu. Džiugu, kad vis atsiranda naujų įdėjų, kaip paivairinti bendruomenės vakarones ir suburti žmones.

Lampėdžių bendruomenės centro informacija ir nuotraukos yra čia:

2019-01-07

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple