Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kurkime prie upių I Upynės

Kovo 14 d. 18 val. Fluxus Labas kolektyvas kviečia gardžiam arbatos ar kavos puodeliui į Kaunas 2022 ofisą (Laisvės al.36). Plačiau susipažinsite su Kaunas - Europos kultūros sostinė 2022 programa „Upynės", padiskutuosite apie galimas bendruomenines iniciatyvas prie upių Kaune ir Kauno rajone, kursime jas kartu!

UPYNĖS’e dalyvauja įvairios organizacijos ir nepriklausomos iniciatyvos („TẽKA”Atminties vietos ir kt.), kultūros ir meno atstovai, kurių veiklos pinasi tarp upių, upelių ir jų pakrančių: Viltė Migonytė-Petrulienė, Augustina Kinderytė, Justinas Kalinauskas, Rasa Chmieliauskaitė, Gediminas Kasparavičius, Daiva Citvarienė, Paulius Tautvydas Laurinaitis, Irutė Tumaitė, Žilvinas Rinkšelis, Evelina Šimkutė ir kiti.

UPYNĖS’e diskutuojame upių įveiklinimo temomis; planuojame tyrimines ir kūrybines veiklas, įtraukiančias ir apjungiančias suinteresuotas auditorijas (moksleivius, bendruomenininkus, įv. sričių kultūros lauko specialistus) paupių aktyvinimui vietos bendruomenių tarpe ir tvaraus turizmo tikslams; kuriame šioms veikloms visiems atvirą skaitmeninį žemėlapį.

Daugiau apie programą: https://kaunas2022.eu/upynes/

 

2019-03-07

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple