Kauno bendruomenių centrų asociacija

Azerbaidžianiečių vizitas

Šią savaitę Lietuvoje lankosi grupė iš 13 jaunimo darbuotojų iš Azerbaidžano, kuri atvykusi pagal ERASMUS + programos projektą "Jaunimo darbo, verslumo bei bendruomenės resursų centro plėtra" (projekto Nr. 2018-2463/027-001) projektą. Projektą koordinuoja Azerbaidžano jaunimo sąjunga "Kelias į ateitį". Mokymosi vizitą organizuoja projekto partneris Lietuvoje - Socialinių inovacijų fondas.

Balandžio 10 d. ši grupė lankėsi lankėsi senųjų automobilių restauravimo įmonėje Classiccar4you, kuriai vadovauja Vaišvydavos bendruomenės centro pirmininkas Šarūnas Žitkevičius. Svečiai susipažino su dirbtuvėmis ir įvairių modelių automobiliais, Šarūnas papasakojo apie senųjų automobilių restauravimą ir jo subtilybes. Svečiams labai patiko šiltas ir įdomus bendravimas su Šarūnu, pasikeista kontaktais, kartu nusifotografuota prie restauruoto amerikietiško 50-ųjų metų modelio automobilio.

Socialinių inovacijų fondas - ilgametis KBCA partneris, todėl mielai padėjo supažindinti svečius su savo verslu. Projekto mokymosi vizito tikslas - susipažinti su verslo iniciatyvomis Lietuvoje. Vizito svečiai lankėsi Laisvojoje ekonominėje zonoje, Mokslo ir technologijų parke, įmonėje Festo, susipažino su smulkaus ir vidutinio verslo įmonėmis: Mokslo kavinė, Classiccar4you, lankysis socialinio verslo įmonėje "Pirmasis blynas.

2019-04-11

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple