Kauno bendruomenių centrų asociacija

Narsiečių bendruomenės ataskaitinis

Balandžio mėn. mūsų bendruomenių centruose vyksta ataskaitiniai susirinkimai, kuriuose patvirtinamos vadovų ataskaitos, metinės finansinės ir veiklos ataskaitos, nubrėžiami metų planai. Ne visi nariai pateikia mums informaciją, stengiamės viešinti tuos, kurie ją pateikia. Balandžio 8 d. ataskaitinis susirinkimas įvyko naujos KBCA narės - Narsiečių bendruomenėje.

Susirinkimo metu vienbalsiai buvo patvirtinti 2018 m. finansiniai dokumentai (balansas, veiklos rezultatų ataskaita, aiškinamasis raštas). Pristatėme planuojamus įstatų pakeitimus. Siūlymas didinti valdybos narių skaičių iki 7 narių patvirtintas. Taip pat susirinkimo metu buvo pristatyti projektai, kuriuose dalyvaujame ir planuojame dalyvauti. Pristatytas bendras projektas kartu su privačiu vaikų darželiu Linksmųjų Kiškučių dvarelis. Aptarėme artėjančius renginius: Akcija Darom Liepų alėjoje, kaip ir buvo planuota, nuspręsta surengti Kaimynų dienos šventę Gegužės 25 d., pavasarinio Bagažinių turgaus idėjos atsisakyta. Pristatėme Kauno m. Savivaldybės Savižudybių prevencijos modelį. Asociacija Narsiečių bendruomenė planuoja pasinaudoti siūloma prevencine programa ir organizuoti asociacijos nariams mokymus, kurių metu įgytos žinios leistų atpažinti savižudybės rizikos ženklus, įvertinti riziką bei efektyviai į ją reaguoti. Mokymų trukmė 4 val., išduodamas sertifikatas.

Susirinkimo metu prie Asociacijos prisijungė vienas narys. Susirinkimas buvo tiesiogiai transliuojamas per Asociacijos uždarą Facebook grupę, taip suteikėm galimybę stebėti susirinkimą, kurie negalėjo dalyvauti, taip pat puiki proga nariams atiduoti savo balsą nuotoliniu būdu. Asociaciją priėmė sprendimą aktualia informacija dalintis tik su asociacijos nariais ir neskleisti ne asociacijos nariams. Dalinomės einamais klausimai, idėjomis.

 

Asociacijos Narsiečių bendruomenė informacija

2019-04-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple