Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaimynų diena mūsų bendruomenių centruose

Vėjuotą 2019 m. gegužės 25 d. popietę asociacija Narsiečių bendruomenė sukvietė Narsiečių mikrorajono gyventojus kartu švęsti Kaimynų dieną. Atsiliepdami į Kauno savivaldybės kvietimą prisidėti prie pasaulinio užterštumo mažinimo ir švarios aplinkos išsaugojimo, bendruomenės organizatoriai šventės dalyvių paprašė atsinešti daugkartinio naudojimosi indais ir įrankiais. Į kvietimą atsiliepė visi Kaimynų dienos dalyviai ir į šventę atsinešę tik daugkartinio naudojimo indus ir įrankius.
Kaimynų dienos metu dar kartą pamatėme, kokie šaunūs ir įdomūs žmonės gyvena Narsiečiuose. Asociacija kvietė visus susirinkusiuosius žaisti lauko žaidimus: statyti milžinišką bokštą "Jenga", išbandyti rankos taiklumą kukurūzų maišelių žaidime, vėliau šventės mažuosius pradžiugino atvykęs policijos šunelis Pareigūnas Amsius. Trijų vaikų mama J. Valauskienė pasirūpino mažiausiųjų užimtumu, organizavo jiems žaidimus ir dirbtuvėles. Petankės paslaptimis su visais norinčiais dalijosi Kauno petankės asociacijos atstovas Vytautas Jurgaitis su kolegomis. Šventę užbaigė futbolo rungtynės tarp Narsiečių tėčių ir mažųjų narsietukų.
Džiaugiamės, kad Kaimynų diena tampa gražia jaunos asociacijos Narsiečių bendruomenės tradicija.

Kaimynų dieną gegužės 24-26 dienomis šventė ir kiti bendruomenių centrai: Aleksoto, Panemunės, Naujųjų Romainių, gegužės 23 dienos Kiemų šventėje prie bendro stalo su kitomis Kauno bendruomenėmis sėdėjo Palemono, Panemunės, Aleksoto, Petrašiūnų, Šančių, Žaliakalnio bendruomenių atstovai. Gegužės 30 d. prie kaimynų stalo susirinks ir Lampėdžių bendruomenė.

Asociacijos Narsiečių bendruomenės Kaimynų dienos akimirkas galima pamatyti fb Kauno bendruomenių centrų asociacija paskyroje, į ją įkelti ir kitų BC nuotraukos.

2019-05-26

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple