Kauno bendruomenių centrų asociacija

"Sidabrinės linijos" pasiūlymas savanoriams

Gavome pasiūlymą iš M. Čiuželio labdaros ir paramos fondo, kuris vykdo iniciatyvą „Sidabrinė linija“.Tai yra nemokama bendravimo ir pagalbos linija vienišiems garbaus amžiaus žmonėms. Siūloma galimybė turėti telefoninį draugą, su kuriuo galima reguliariai kalbėtis įvairiausiomis temomis, aptarti aktualijas ar tiesiog pasišnekučiuoti. „Sidabrinė linija“ padeda spręsti vyresnio amžiaus žmonių atskirumo, vienišumo, bendravimo trūkumo problemas, suteikdama senoliams galimybę džiaugtis visaverčiu gyvenimu. Šią iniciatyvą globoja Vilniaus arkivyskupas metropolitas Gintaras Grušas bei ministras Linas Kukuraitis.

Fondo savanoriškos veiklos koordinatorė Ieva Čerbulėnienė teiraujasi, galbūt, mūsų bendruomenėse yra narių, kuriems ši paslauga būtų svarbi ir reikalinga? Taip pat ieškoma žmonių, kurie nori savo laisvalaikį įprasminti ir prisidėti prie draugiškos šalies senatvei kūrimo.

Daugiau informacijos apie findo veiklą galite rasti www.sidabrinelinija.lt arba atsakyti į visus Jums kylančius klausimus galima pas Ievą elektroniniu paštu: ieva.cerbuleniene@sidabrinelinija.lt, paskambinti telefonu +370 677 49963.

Šiuo metu visoje Lietuvoje daugėja tiek savanorių, tiek kalbančių senolių, tad norime, kad Jūsų bendruomenė taip pat aktyviai prisijungtų, kad pasiektume tuos, kurie gyvena vieniši, mažai turi kuo džiaugtis gyvenime.
Jeigu turite savo susibūrimus, galbūt, kažkurio iš jų metu norėtumėte susipažinti su šia iniciatyva plačiau? Su malonumu Sidabrinės linijos atstovai atvyktų pristatyti iniciatyvą, pradžiai galima perduoti lankstinukų, plakatų.

Jei norite prsijungti, tiesiog parašykite ar paskambinkite aukščiau esančiu elektroniniu paštu ir telefonu.

Trumpas video apie "Sidabrinės linijos" veiklą ir savanorius: https://www.youtube.com/watch?v=0JHRk37dUtk.

2019-07-15

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple