Kauno bendruomenių centrų asociacija

Poezijos vakaras Šilainiuose

2019 metų liepos mėn. 22 dieną Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Šilainių padalinyje vyko kūrybinė popietė ,,Kur skubi, mano vasara?“. Tai tradicinis renginys, kurį kiekvienais metais organizuoja Kauno Šilainių bendruomenės centras (KŠBC) kartu su bibliotekos darbuotojomis.

Šiame renginyje kiekvienais metais labai aktyviai dalyvauja Lietuvos Nepriklausomųjų rašytojų sąjungos (LNRS) rašytojai . Visų atvykusiųjų žvilgsnius traukė ant sienų pakabinti paveikslai. Renginio vedančioji KŠBC, LNRS narė, poetė Julija Augustauskienė - Rudenė pristatė dailininkę Renatą Jurgelevičienę, kuri papasakojo apie savo meninės kūrybos darbų parodą ,,Vasaros šlamėjimas“.

Julija pakvietė susirinkusiuosius dalyvauti viktorinoje - ,,Atpažink eilėraščių autorius“. Dalyviai išsitraukę numerius, skaitė tekstą ir stengėsi atsakyti, kokių tai autorių eilėraščiai. Savo kūrybos eiles skaitė (LNRS) poetai, o tarp eilėraščių posmų skambėjo KŠBC folkloro ansamblio ,,Slaunos su škarpetkutėm“ dainos. LNRS pirmininkė Dalia Milukaitė -Buragienė pasveikino poetę Juliją Augustauskienę – Rudenę su gražiu jubiliejumi bei įteikė padėką, o poetė skaitė savo kūrybos eiles, kurios jaudino, džiugino, šildė susirinkusiųjų širdis.

Popietės dalyviai šilčiausiais ir nuoširdžiausiais žodžiais, gėlių puokštėmis jubiliejaus proga sveikino nuostabią ir mylimą poetę Juliją Augustauskienę – Rudenę.

Dėkojame Birutei Zeigienei už nuotraukas ir žinutę. Daugiau nuotraukų yra čia.

2019-07-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple