Kauno bendruomenių centrų asociacija

Pirmasis Narsiečių bendruomenės gimtadienis

Rugsėjo 18 d. asociacijos nariai ir Narsiečių rajono gyventojai rinkosi į asociacijos pirmąjį gimtadienį. Gyventojus neišgąsdino nei lietus, nei vėjas…mažoje asociacijos palapinėje šventės dalyvių tilpo daugiau, nei gali talpinti mažutė palapinė.

Pas visus nuotaika buvo puiki, klegėjo vaikai, bendravo suaugę…dalinomės metų įspūdžiais, nuveiktais darbais, planavome ateities darbus. Svečiuose sulaukėme Aleksoto seniūnės Liukrecijos Navickienės. Aleksoto seniūnė atvyko kaip ir pridera į gimtadienį su dovanomis, džiaugiamės, kad seniūnės dovana J. Lukšės Kauno m. Aleksoto seniūnijos istorinių ir kultūros paveldo statinių Piešinių albumas bus Narsiečių knygų namelyje, tokiu būdu visi Narsiečių gyventojai galės dovaną apžiūrėti iš arčiau.

Organizatorių lūkesčiai buvo pateisinti daugiau, nei tikėtasi, svečių sulaukėme tiek daug, kad teko kai kam dalintis paskutiniu torto gabalėliu, tačiau rėmėjų dovanų užteko visiems!!!

Asociacija Narsiečių bendruomenė dėkoja už fantastinio skonio tortą UAB "Bijola", už šviežiausius riešutėlius UAB  "Dzūkijos riešutas", AB "Kauno grūdai" - už kalną dovanų, kurių užteko kiekvienam svečiui, Tirkiliškių bibliotekai - už įsteigtus prizus loterijai. Išskirtinis ačiū Nacionalinio transplantacijos biuro prie Sveikatos apsaugos ministerijos atstovei, kuri dalinosi informacija apie donorystę, atsakinėjo į gyventojams rūpimus klausimus šią tema.

Asociacijos narys Arturij Karanadze gyventojams dalino 50 proc. nuolaidą savo taisykloje www.taisykla65.lt. Povilas Šeštokas atvyko su rožės žiedu, o Marius Neščiokas nešinas gvazdiku, kaip ir pridera asociacijos džentelmenams. Asociacijos narės Janos Valauskienės levandų kvapas dar ilgai primins gimtadienį, o Gintarės Geležauskienės žiedai džiugins akį. Dėkojame taip pat asociacijos vyrams Algirdui Raščiauskui, Edmundui Pažėrai, Rimantui Litvaičiui, Nerijui Lukoševičiui už pagalbą ir gerą nuotaiką. Dėkojame taip pat asociacijos revizorei Jolitai Juodelienei už pagalbą surikiuojant viską į vietas, Gintarei Pažėrienei už tai, kad šios moters buvimas šalia, kartais daro stebuklus. Džiaugiamės, kad gimtadienio proga asociacija sulaukė ir naujų narių. Dėkojame visiems, kurie atėjo, kuriems rūpi mūsų rajonas ir jo graži ateitis!!! Jūsų visų dėka, pagalba galime eiti toliau, dirbti, veikti!!! Kartu galime daugiau!!!

Šventės akimirkos

 

Asociacijos Narsiečių bendruomenė informacija

2019-09-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple