Kauno bendruomenių centrų asociacija

Skelbiamas kvietimas teikti paraiškas Aktyvių piliečių fondui

Iki vasario 28 dienos Lietuvos nevyriausybinės organizacijos kviečiamos teikti paraiškas Aktyvių piliečių fondui. Šiame fonde  – 9 mln. eurų, kuriuos Lietuvos nevyriausybiniam sektoriui skyrė Europos ekonominės erdvės (EEE) ir Norvegijos finansiniai mechanizmai. Tai yra Islandijos Respublikos, Lichtenšteino Kunigaikštystės ir Norvegijos Karalystės indėlis mažinant ekonominius ir socialinius skirtumus bei stiprinant dvišalius santykius su 15 ES šalių Vidurio ir Pietryčių Europoje bei Baltijos šalyse.

Lietuvoje APF administruoja nevyriausybinių organizacijų– VšĮ „Atviros Lietuvos fondas“, VšĮ „OSFL projektai“ ir VšĮ „Geri norai“ – konsorciumas, vadovaudamasis pagarbos žmogaus orumui, laisvės, demokratijos, lygybės, teisės viršenybės ir pagarbos žmogaus teisėms vertybėmis.
Planuojama, kad per penkerius metus į APF Lietuvoje inicijuojamas ar finansuojamas veiklas įsitrauks per 250 pilietinės visuomenės organizacijų (įskaitant bent 80 vietos lygiu veikiančių mažų organizacijų), bus finansuota bent 180 jų įgyvendinamų projektų, o į veiklas tiesiogiai įsitrauks apie 10.000 asmenų.

Norintiems teikti paraišką, parengta nuosekli 8 žingsnių eiga – APF komanda kviečia ja naudotis ir laukia paraiškų!

Susipažinkite su finansuotinų projektų sritimis:
·      Aktyvesnis piliečių dalyvavimas pilietinėse veiklose >
·      Stipresnė pilietinės visuomenės vykdoma valdžios institucijų priežiūra ir advokacija >
·      Didesnė parama žmogaus teisėms >
·      Įgalintos pažeidžiamos grupės >
·      Stipresni pilietinės visuomenės gebėjimai ir didesnis tvarumas  >

Pasirinkę Jūsų organizacijos veiklą atitinkančią sritį, APF programos tinklalapio (apf.lt) skiltyje „Informacija pareiškėjams“ susipažinkite su išsamia APF programos dokumentacija I ir II paraiškų teikimo etapams (Gairės pareiškėjams, pasirinktos srities kvietimo teikti paraiškas tekstas, projekto koncepcijos forma, paraiškos forma ir t.t.). 

Susipažinę su informacija, su komanda aptarkite ir išsigryninkite projekto idėją.
Atsisiųskite ir užpildykite I etapui reikalingus 3 dokumentus:

1) Projekto koncepcijos paraišką;
2) Pareiškėjo deklaraciją; 
3) Partnerio deklaraciją (jeigu reikia).

Užpildytą, pasirašytą ir nuskenuotą projekto koncepcijos paraišką atsiųskite el.paštu: projektai@apf.lt iki 2020 m. vasario 28 d. 23:59 val. Lietuvos laiku.

Kilus klausimams skambinkite telefonu tel. +370 5 2685511, rašykite el. paštu info@apf.lt arba ieškokite atsakymo D.U.K (dažniausiai užduodamų klausimų skiltyje).

Daugiau informacijos čia.

2019-12-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple