Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sporto ir sveikatingumo projekto pristatymo renginys Žaliakalnyje

Kauno bendruomenių centrų asociacija dalyvauja naujame projekte, kartu su partneriais tęsia jo pristatymą ir kviečia Žaliakalnio bendruomenę į pristatymo renginį sausio 10 dieną 16 val.
Lapkričio pabaigoje pasirašyta projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" finansavimo sutartis.

Projektas vyks 3 metus, projektą finansuoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija Sporto rėmimo fondo lėšomis. Projekto veiklos skirtos seniūnijų senjorams (55+), šeimoms ir patiriantiems socialinę atskirtį asmenims.
Projekto pareiškėjas - Socialinių inovacijų fondas - SIF, partneriai: Kauno bendruomenių centrų asociacija, Aleksoto bendruomenės centras ir VšĮ IKIGAI LT.

Projekto pristatyme dalyvaus fizinio aktyvumo trenerė Raminta, šokių trenerės, vaikų plaukimo mokymo trenerė Soneta, KBCA atstovai ir pareiškėjų atstovai - Daiva, Rasa, Audronė. Pristatymuose trumpai papasakosime apie projektą, parodysime mankštų ir šokio judesio pratimus ir pradėsime registraciją į užsiėmimus, kurie prasidės jau nuo 2020 metų sausio mėnesio pagal suderintus grafikus.

2020 m. sausio 10 dieną - pristatymo renginys vyks Žaliakalnyje, Aukštaičių g. 9 (prieš Ligonių kasas) nuo 16.00 val.
Sekantis vyks Petrašiūnuose, apie vietą ir datą paskelbsime kai suderinsime vietą Petrašiūnuose.

Nuo sausio mėnesio užsiėmimai pagal suderintus grafikus vyks Aleksoto, Petrašiūnų ir Žaliakalnio seniūnijose.

Į pristatymo renginį Žaliakalnyje jau registruojame: registruotis reikia elektroniniu paštu iki sausio 9 dienos, imtinai, dienos telefonu +37068815935, el.paštu: rasa.trepkuviene@gmail.com.
Informacija teikiama ir el.paštu: kbcainfo1@gmail.com.

Renginys nemokamas. Kviečiame dalyvauti.

2020-01-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple