Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame į Aktyvių piliečių fondo info dienas!

Iki 2020 m. vasario mėn. 28 d. Lietuvos nevyriausybines organizacijas kviečiame teikti paraiškas Aktyvių piliečių fondui. Šiame fonde  - 9 mln. eurų, kuriuos Lietuvos pilietinei visuomenei stiprinti ir įgalinti pažeidžiamas visuomenės grupes skyrė Europos ekonominės erdvės (EEE) ir Norvegijos finansiniai mechanizmai. Tai yra Islandijos Respublikos, Lichtenšteino Kunigaikštystės ir Norvegijos Karalystės indėlis, mažinant ekonominius ir socialinius skirtumus bei stiprinant dvišalius santykius su 15 ES šalių Vidurio ir Pietryčių Europoje bei Baltijos šalyse.

Norintiems teikti paraišką, parengėme nuoseklią 8 žingsnių eigą – kviečiame ja naudotis ir laukiame Jūsų paraiškų!

Jau paskelbti kvietimai teikti projektų koncepcijų paraiškas Aktyvių piliečių fondui, todėl šią žinią norime paskleisti po Lietuvą. Visus, siekiančius sužinoti apie Aktyvių piliečių fondo programą daugiau – jos tikslus, uždavinius bei prioritetus, projektų paraiškų pildymą bei kitą su paraiškos teikimo specifika susijusią informaciją, raginame atvykti į info dienų renginį pasirinktame mieste.  Info dieną sudaro du renginiai:

  • Aktyvių piliečių fondo programos ABC (10.00 val. – 13.15 val.) skirtas visoms organizacijoms, besidominčioms Aktyvių piliečių fondo programa;

PROGRAMĄ RASITE ČIA

REGISTRACIJOS ANKETOS Į AKTYVIŲ PILIEČIŲ FONDO PROGRAMOS ABC: 

VILNIUS 2020-01-07

KAUNAS 2020-01-09

(prašome apsvarstyti, kur galėsite dalyvauti ir registruotis tik į vieną dieną pasirinktinai Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose arba Klaipėdoje).

Finansuojamos sritys:
·      Aktyvesnis piliečių dalyvavimas pilietinėse veiklose >
·     Stipresnė pilietinės visuomenės vykdoma valdžios institucijų priežiūra ir advokacija >
·     Didesnė parama žmogaus teisėms >
·     Įgalintos pažeidžiamos grupės >

Daugiau apie programas čia.

2020-01-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple