Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA išplėstinis posėdis

Vasario 18 d. KBCA biure įvyko pirmasis šių metų išplėstinis tarybos posėdis, kuriame dalyvavo  tarybos nariai ir bendruomenių centrų pirmininkai. Posėdyje buvo svarstyti klausimai dėl SADM programos "Remti bendruomeninių organizacijų veiklą savivaldybėse 2020" ką tik paskelbtas aprašas, naujienomis iš nacionalinių NVO ir bendruomeninių organizacijų tarybų posėdžių pasidalino pirmininkas R. Navickas ir J. Gulbinienė.

Buvo aptartas susitikmas su Kauno m. savivaldybės Bendruomenių organizacijų taryba (BOT) ir data, tačiau dėl renginių gausos ir pasiruošimo artėjančioms Užgavėnėms nutarta susitikimo su Kauno BOT datą derinti kovo mėn.

Posėdyje bendruomenių centrų pirmininkai aptarė vasario mėn. įvykusio SADM atliktą Kauno sav. 2019 m. bendruomenių rėmimo programos auditą, į kurį savivaldybė pakvietė ir Dainavos bei Šilainių seniūnijų bendruomenių centrus, aptarti auditorių reikalavimai projektų buhalterinių dokumentams.

Romainių BC ir Panemunės bendruomenės pirmininkai papasakojo apie susitikimo su Kauno savivaldybe įspūdžius. Vaišvydavos BC pirmininkas pristatė išleistą spalvotai iliustruotą leidinį apie Vaišvydavą ir centro veiklą.

KBCA ataskaitinį numatyta kviesti kovo 17 dieną, į kurį bus kviečiami visi asociacijos nariai.

2020-02-24

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple