Kauno bendruomenių centrų asociacija

Dėl koronaviruso laikinai sustabdomi fizinio aktyvumo užsiėmimai

INFORMACIJA apie sporto projekto užsiėmimų nutraukimą,
Švietimo mainų paramos fondas informuoja ir prašo visus Sporto rėmimo fondo lėšomis finansuojamų sporto projektų vykdytojus nuo 2020 m. kovo 13 d. atšaukti arba perkelti renginius, treniruotes, seminarus ir kitus suplanuotus užsiėmimus iki 2020 m. kovo 27 d.

Kadangi šokių ir mankštų užsiėmimai vyksta ir mūsų vykdomo projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeima, sportuoja visa bendruomenė" metu, todėl RYTOJ, KOVO 13 d. mankštos užsiėmimų Žaliakalnyje ir Aleksote nebus. Nuo pirmadienio iki kovo 27 d. nebus nebus jokių užsiėmimų Centre (sporto mokykloje), Žaliakalnyje ir Aleksote.

Sprendimas riboti renginius priimtas atsižvelgiant į koronaviruso (COVID-19) epidemiologinę situaciją, Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas ir Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro gaires dėl koronaviruso infekcijos plitimo prevencijos bei įrodymus, kad masinių renginių atšaukimas gali sulėtinti viruso plitimą.

Šis sprendimas gali būti papildytas paaiškėjus naujoms Vyriausybės rekomendacijoms.

Visi lankantys užsiėmimus buvo iformuoi atskira žinute. Dėl šios priežasties bus koreguojamas ir mankštų bei šokių užsiėmimų grafikas, apie kurį informuosime kovo pabaigoje.

Projekto koordinatoriai.
Pasitikslinti galima tel. +370 60005936 Marija ir +37068815935 Rasa.

2020-03-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple