Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikiname Romainių BC pirmininkę su apdovanojimu

Į Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-mečio minėjimą kovo 11 dieną Raudondvario menų inkubatoriuje Kauno rajono savivaldybės vadovai, be kitų svečių, pakvietė ir pirmos nepriklausomos Kauno rajono savivaldybės tarybos narius.
Ką tik atkūrus Nepriklausomybę, 1990 kovo 24 dieną, įvyko savivaldos rinkimai. Į Kauno rajono tarybą vienmandatėse apygardose buvo išrinktas 51 deputatas. Tai buvo pirmieji demokratiniai savivaldos rinkimai Lietuvoje nuo 1925 m. Į Kauno rajono pirmąją po Nepriklausomybės akūrimo tarybos valdybą buvo išrinkta ir Romainių BC pirmininkė, tada buvusi aktyvi kultūros darbuotoja ir aktyvistė - Violeta Visockienė. Ji taip pat dalyvavo pagerbimo renginyje. Už aktyvią visuomeninę veiklą 2010 metais ji buvo apdovanojo Kauno rajono  Garbės Ženklu.

Kauno rajono savivaldybės meras V. Makūnas renginio dalyviams dovanojo Kauno rajono savivaldybės atminimo medalius ir įrėmintą 1990 m. Tarybos nuotrauką.
Renginį, kurį vedė Kauno nacionalinio dramos teatro vadovas, aktorius Egidijus Stancikas, vainikavo Kauno rajono meno saviveiklos kolektyvų koncertas. Mažojoje menų inkubatoriaus salėje buvo galima apžiūrėti nepriklausomai Kauno rajono savivaldai skirtą parodą.

Džiugu, kad mūsų aktyvieji bendruomenių organizacijų vadovai yra gerbiami ir yra aktyvūs visuose gyvenimo srityse. Sveikiname Violetą su apdovanojimu ir linkime jai geriausios sėkmės.

 

Pagal Kauno r. savivaldybės informaciją .

2020-03-14

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple