Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių įtinklinimo konkurso nugalėtojai ir Kauno bendruomenių centrai

Džiugi žinia pasiekė Lietuvos bendruomenes, kurios tapo Bendruomenių įtinklinimo projektų konkurso nugalėtojomis, kurį inicijavo projektas „Prisijungusi Lietuva“.

Net 120 Lietuvos bendruomenių dalį veiklų perkels į elektroninę erdvę, pasitelkiant informacines ir ryšių technologijas, kurs naujas ar tobulins jau esamas paslaugas bendruomenės nariams ir taip paskatinti gyventojus naudotis internetu.

Džiugu, kad laimėtojų tarpe ir 4 Kauno bendruomenių centrai: Vilijampolės BC "Veršva", Eigulių BC, asociacija Narsiečių bendruomenė, Kauno Muravos BC bei senjorų kluba "Berželis".
Konkursas skirtas visoms projekte „Prisijungusi Lietuva” dalyvaujančioms bendruomenėms, kurios nori plačiau pritaikyti interneto galimybes savo kasdieninėje bendruomenės veikloje.
Konkurso TIKSLAS – skatinti gyvenamosios vietovės bendruomenes dalį veiklų perkelti į elektroninę erdvę, pasitelkiant informacines ir ryšių technologijas (IRT) kurti naujas ar tobulinti jau esamas paslaugas bendruomenės nariams ir taip paskatinti gyventojus naudotis internetu.
 
Konkursui teikiami bendruomenių įtinklinimo projektai turėjo būti pagrįsti, atitikti bendruomenės narių poreikius, įgyvendinami ne ilgiau nei per 6 mėn. pasitelkiant IRT. Siekiami konkurso rezultatai – atrinkti 120 geriausių bendruomenių projektų ir jiems skirti po 1 000 Eur prizinį fondą.

2020-04-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple