Kauno bendruomenių centrų asociacija

EPALE programos pasiūlymai

EPALE yra daugiakalbė, atviros narystės Europos bendruomenė, vienijanti suaugusiųjų mokymo specialistus – suaugusiųjų pedagogus ir instruktorius, konsultacijas ir pagalbą teikiančius darbuotojus, tyrėjus ir mokslininkus, politikos formuotojus ir kitus.

Pasinaudokite visomis „Epale“ galimybėmis, prisijungdami prie savo paskyros. Čia galėsite vertinti ir komentuoti svetainės turinį bei turėsite prieigą prie visų platformos galimybių. 

Džiaugiamės, galėdami pranešti apie „Epale" bendruomenės istorijų iniciatyvos“ pradžią. Prasidėjus COVID-19 protrūkiui, mes visi buvome priversti prisitaikyti prie naujų darbo metodų. Suaugusiųjų švietimo bendruomenėje, dauguma suaugusiųjų švietimo specialistų sunkiai dirba, siekdami sukurti inovatyvius būdus, skirtus padėti savo besimokantiesiems šiuo neužtikrintu metu. Dabar labiau nei kada nors anksčiau, tai yra metas suaugusiųjų švietimo specialistams palaikyti ryšį, dalintis informacija ir įkvėpti vieni kitus „Epale“ platformoje.

Savo mintimis, istorijomis, patirtimi galite pasidalinti čia:

Pasidalinkite savo istorijomis, patirtimi ir sprendimais su savo bendraminčiais „Epale“ platformoje! 

EPALE finansuoja „Erasmus+“ programa. Ji priklauso Europos Sąjungos strategijai, kuria skatinama sukurti daugiau visiems suaugusiems skirtų mokymosi galimybių.

EPALE tai atlieka padėdama ir stiprindama su suaugusiųjų mokymusi susijusias profesijas. Pasitelkę jos tinklaraščio įrašus, forumus, partnerių paieškos priemonę, o taip pat susitikdami fiziškai, jos nariai gali užmegzti ryšius su kolegomis visoje Europoje ir mokytis su jais.

EPALE teikia daugybę suaugusiųjų mokymo specialistams svarbios aukštos kokybės, tikslios informacijos. Bėgant laikui, vis daugiau turinio turėtų pateikti patys nariai. Sužinokite daugiau, kaip dalyvauti „Epale“ bendruomenės veikloje.

„Epale“ laikosi griežtos redakcijos politikos, kuri susijusi ir su suaugusiųjų mokymosi bendruomene. Mes norime, kad visi mūsų naudotojai jaustųsi laukiami svetainėje ir pasitikėtų šioje platformoje skelbiama informacija. Su visomis mūsų redakcijos politikos nuostatomis galite susipažinti čia (link is external) (PDF, 308 KB).

„Epale“ kasdienius reikalus tvarko Centrinė paramos tarnyba, padedama 38 nacionalinių paramos tarnybų visoje Europoje. Esame įsipareigoję įtraukti jus į „Epale“ raidą, kad ji atitiktų jūsų lūkesčius ir pateiktų jums naujausią informaciją apie suaugusiųjų švietimą ir mokymąsi visoje Europoje.

Prisijunkite dabar ir tapkite didžiausios suaugusiųjų mokymosi bendruomenės Europoje dalimi!

„Epale“ finansuojama pagal programą „Erasmus+“ per Švietimo, garso ir vaizdo bei kultūros vykdomąją įstaigą. Jūs galite susisiekti su Švietimo ir kultūros GD e. pašto adresu eac-epale@ec.europa.eu (link sends e-mail) arba paštu:

European Commission
DG Education and Culture
Unit B2 - Schools and educators; multilingualism
J-70, 04/197
B-1049 Brussels/Belgium

Atminkite: Europos Komisija netvirtina naujienų, nuomonių ir išteklių, skelbiamų „Epale“ svetainėje.

 

2020-05-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple