Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame į Pilietinio pasipriešinimo mokymus su KAM dėstytoju

Gegužės 30 d. nuo 10.00 val. iki 14.00 val. Kauno bendruomenių centrų asociacija (KBCA) kartu su iniciatore asociacija Narsiečių bendruomenė organizuoja susitikimą su MOBILIZACIJOS IR PILIETINIO PASIPRIEŠINIMO DEPARTAMENTO PRIE KRAŠTO APSAUGOS MINISTERIJOS Pilietinio pasipriešinimo skyriaus patarėju Albertu Daugirdu. Susitikimo tikslas – Pilietinio pasipriešinimo mokymai.

Mokymai vyks Aleksote, Veiverių g. 151-201 kab. (Kauno bendruomenių centrų asociacijos biuras).

Daugiau apie mokymus:
Šiemet minėsime atkurtos Nepriklausomybės 30-metį. Laisvės siekėme ne tik kovodami su ginklu rankoje, tačiau ir priešindamiesi agresoriui nesmurtiniais būdais. Deja, po 1991 m. šis kovos metodas – pilietinis pasipriešinimas – valstybėje nebuvo tinkamai išplėtotas, o grėsmės nacionaliniam saugumui ne tik kad nesumažėjo, bet ir įgavo naujas formas. Tad kviečiame piliečius pasinaudoti galimybe sudalyvauti nemokamuose vienos dienos mokymuose „Pilietinio (neginkluoto) pasipriešinimo kursas Nr.1“.
Kursą veda Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie KAM tarnautojas, Pilietinio pasipriešinimo skyriaus patarėjas, Laisvės gynėjų gretose kovojęs ir 1991 m. sausį Aukščiausiąją Tarybą gynęs Lietuvos kariuomenės kūrėjas savanoris, ats. mjr. Albertas Daugirdas.

Baigusiems kursą įteikiamas Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie KAM vadovo ir instruktorių pasirašytas liudijimas. Kadangi vis dar tęsiasi karantinas, dalyvių skaičius ribojamas. Kviečiame ne didesnę kaip 10- 5 žmonių grupę.

Tvarkaraštis:
1 tema. Pilietinio pasipriešinimo samprata.
2 tema. Pilietinio pasipriešinimo „įrankiai“.
3 tema. Asmeninis ir šeimos pasirengimas karinei krizei. Praktiniai patarimai.
Mokymų trukmė: 5 val. (su pertraukomis tarp užsiėmimų). Petraukų metu vaišinsimės kava, arbata, užkandžiais.

MOKYMAI NEMOKAMI.

Registracija į mokymus:
el. paštu: info@narsieciubendruomene.lt, kbcainfo1@gmail.com arba

mob. telefonais: +370 614 26058. ir +370 671 45586 (pranešti žinute).

2020-05-25

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple