Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaimynų diena Lampėdžių bendruomenės centre

2020-05-28 įvyko šauni kaimynų šventė Lampėdžiuose.
Paskutinį gegužės ketvirtadienį Lampėdžiuose tradiciškai buvo švenčiama kaimynų diena. Po ilgo karantino bendravimo išsiilgę lampėdiškiai gausiai susirinko į pievelę prie autobusų aikštelės. Ten jų laukė stalai, kėdės ir skambanti muzika.
Susirinkusius kaimynus pasveikino bendruomenės pirmininkė Dalia Akramienė. O truputį pasivaišinus į Lotinų šokio pamoką visus pakvietė trenerė Laura.
Dar nespėjusius atsigauti nuo ritmingų šokių kaimynus užbūrė elektrinės gitaros koncertas, kuriame savo meninę programą pristatė lampėdiškių draugas roko muzikos virtuozas Giedrius Balčiūnas Jumbo. Beveik valandos koncerte buvo galima išgirsti ir ritmingų trankių melodijų, ir ispaniškų ritmų, ir lėtų baladžių. Savo pasirodymą muzikantas užbaigė šių metų atrankos į Euroviziją nugalėtojų "The Roop" daina "On fire". Vakaronės pabaigoje kaimynus nudžiugino lampėdžių daininkė Guostė.
Puikiai praleistas vakaras dar labiau suartino lampėdiškius, sustiprino kaimyniškus santykius ir pagyvino bendruomeniškus ryšius.

Nuotaikingo vakaro nuotraukos yra čia.

Kaimynų dieną gegužės 28 dieną su kaimynais pažymėjo ir Aleksoto bendruomenių kaimynai, o prie Nemuno Kaimynų dienos povakarę susibūrė Panemunės ir Šančių bendruomenės. Visos nuotraukos skelbiamos FB-ke.

2020-05-31

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple