Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romainių bendruomenės centras išrinko naują pirmininkę

Birželio 15 dieną Romainių BC taryba susirinko į savo posėdį, kuriame svarstė ir suplanavo 2020 metų darbus. Aptartos švenčių organizavimo, projektų temos bei Romainių paplūdimio tinklinio varžybos. Varžybos šiais metais vyks ne per Jonines, bet per Onines, liepos 26 d. Nutarta Joninių šiemet neorganizuoti.

Tai pirmas tarybos posėdis po karantino. Svarbiausias klausimas svarstytas posėdyje - naujo pirmininko rinkimai. Esama pirmininkė V. Visockienė atsisakė būti pirmininke ir paprašė išrinkti naują. Po ilgų diskusijų pirmininke buvo išrinkta ilgametė Romainių BC tarybos narė Aušra Misiūnaitė. Sveikiname naująją pirmininkę ir linkime jai ko geriausios sėkmės.

Posėdyje buvo pagerbta Kauno miesto Kaimynų Kaimynė romainiškė Regina Skapčiuvienė, kurią išrinko Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnai. Šaunioji kaimynė buvo apdovanota policijos raštu, kurį įteikė Šilainių policijos bendruomenės pareigūnė Reda Antanavičiūtė. Romainiškiai ir svečiai apdovanojo Reginą puokštėmis gėlių. Gera turėti tokią kaimynę.

Posėdyje dalyvavo ir Kauno Šilainių BC direktorė R. Andriulionienė, KBCA pirmininaks R. Navickas, administratorė M. Bindokaitė.

2020-06-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple