Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto bendruomenės vėliava Liepos 6-ą

Liepos 6 dieną, mūsų Valstybės dieną Aleksoto bendruomenės centras kartu su visais kauniečiais ir Lietuva giedojo Tautišką giesmę. Prieš giedojimą labai gausiai susirinkę Jiesios pilaikanio papėdėje aleksotiškiai išskleidė ilgiausią, net 270 m ilgio, Trispalvę vėliavą.  

Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną Jiesios (Napoleono) kalno papėdėje gausus, daugiau kaip 1000 balsų būrys visa širdimi giedojo Tautišką giesmę. Didžiausia padėka Kauno kultūros centrui, Aleksoto bendruomenės centrui ir Lietuvos Šaulių sąjungos Vytauto Didžiojo 2 rinktinės Aleksoto 212 kuopai bei Kauno kultūros centrui, ansambliui "Svirbė" už įsimintinas šventinio vakaro akimirkas. O susibūrė ne tik iš Aleksoto bendruomenė, buvo svečių iš Vilniaus, Aukštaitijos ir Žemaitijos, Dzūkijos ir Suvalkijos. Atvyko net iš Ispanijos ir Anglijos.

Šauliai iššovė 3 dedikacines salves: už Lietuvos Karalių Mindaugą, Lietuvą tėvynę mūsų ir Kauną, kauniečius, Lietuvos šaulių sąjungą.

Vakaro akimirkos čia.

Liepos 6-ą Tautišką giesmę giedojo ir savo įspūdžius nuotraukose ir vide užfiksavo visi mūsų bendruomenių centrai, Kauno miestas ir rajono, Lietuvos bendruomenės. Įspūdingomis nuotraukomis dalyviai dalinasi socialiniame tinkle facebook.

2020-07-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple