Kauno bendruomenių centrų asociacija

Antrajame Kauno bendruomenių susitikime

Liepos 14 d. įvyko antrasis Kauno miesto ir rajono bendruomenių susitikimas. Buvo įdomu pasiklausyti susitikimo pranešėjų Augustinos Kinderytės (Kaunas 2022 projektas „Šiuolaikinės seniūnijos“), Vitalijos Norvilienės (VšĮ „Inovatyvūs kūrybiniai projektai“) ir architekto Algimanto Grigo patirčių.

Buvo įdomu pasiklausyti paprastų gyventojų iniciatyvų vienijant juos vienam ar kitam sumanymui įgyvendinti ar tai Kauno Žaliakalnyje, ar Kauno Dainavos, Šilainių ir Kalniečių - Muravos mikrorajonų daugiabučių kiemuose, ar tai Kauno rajono seniūnijose. Savo patirtį pasakojo ir petrašiūnietė  Danute Babulyte, Petrašiūnų BC pirmininkė Ina Kunavičiūtė Mikučionienė, Aleksoto BC pirmininkė Steputė Račkauskienė ir ABC tarybos nare Birutė Valentiene.

Gerai žinome, kad pačios vietos bendruomenės telkimas ir prasideda nuo mažų iniciatyvų, bendro pokalbio, dainos ir užgimusio sumanymo įgyvendinimo.

Dėkojame Fluxus labas jaunosioms koordinatorėms už pakvietimą, taip pat tikime, jog dažniau bendraudami vienas su kitu, lengviau užmegsime naujus ryšius, kurie Kauno miesto ir rajono bendruomenes sutelks dar didesnių ir kūrybiškesnių idėjų įgyvendinimui..

Nuotrauka Fluxus labas.

2020-07-16

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple