Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto miuziklas apie meilę

Liepos 23 praūžė Aleksoto bendruomenės miuziklas, kalbantis apie tikrą meilę sau, kitiems, o labiausiai – gyvenamajai vietai Aleksotui.

Kas yra meilė? Aktyvi Aleksoto bendruomenė ėmėsi kūrybinio iššūkio ir įminė šią paslaptį – liepos 23 dieną pristatė interaktyvų kiemo miuziklą „Aleksota”.

Legenda byloja, kad Aleksoto vardas kildinamas iš meilės deivės Aleksotos. Kiemo miuzikle iš visos širdies skambėjo pačių rajono gyventojų kurtos meilės dainos, eiliuotos legendos, tekstai. Antanavos gatvėje, esančiame daugiabučio kieme kvepėjo meile ir romantika. Bendruomenė žaismingai improvizavo: surengė eiseną ir žingsniuodami su melodinga daina kvietė kaimynus švęsti meilę, o daugiabučio namo balkonas staiga pavirto scena su teatro elementais.

Miuziklas visiems priminė, kad Aleksotas – ypatingas Kauno rajonas, kuris turi stiprią meilės galią. Aleksoto bendruomenė kviečia azartiškus meilės ieškotojus aplankyti šį meilės mikrorajoną ir patirti tyriausius bei gražiausius jausmus.

Pastatymuo autorė aktorė Edita Niciutė kartu su Giedrius Fluxus ir Roberta Daugėlaite, aktoriai - Aleksoto bendruomenės centro nariai. Miuziklas pastatytas Fluxus Labas Bendruomenių laboratorija iniciatyva.

Nuotrauka Fluxus Labas. Daugiau nuotraukų čia.

2020-07-29

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple