Kauno bendruomenių centrų asociacija

Šv. Roko taurės paplūdimio tinklinio varžybos

2020 m. rugpjūčio 8 d. Panemunės sporto aikštyne įvyko tradicinės šv. Roko paplūdimio tinklinio varžybos. Palyginus su Romainių tinklinio varžybomis, čia dalyvavo mažiau dalyvių, atvyko Kauno 6 jaunimo komandos, iš kurių viena - merginų ir viena mišri. Labai gaila, kad neatvyko tinklinio veteranai, kurių užsiregistravo taip pat 6 komandos. Rugpjūčio mėn. vykstančių varžybų visoje Lietuvoje labai daug, nespėjama visose dalyvauti. Panemunėje dalyvavo komandos iš Kauno tinklinio klubo "Marito", Gintarės Skaistės, Romainių, Vilijampolės - Panemunės komanda "Starlas".

Visos komandos buvo stiprios ir atkakliai kovojo dėl taurės. Finalinėje kovoje nugalėjo Gyčio ir Ryčio komanda ("COVID"), prizininkai: 2-oje vietoje Aivaras ir Andrius ("Marito" klubas), 3-čioje - Ramūnas ir Darius ("Marito" komanda iš Šilainių).

Nugalėtojai buvo apdovanoti tradicine šv. Roko taure, prizininkai - medaliais ir padėkos raštais.

 Sveikiname visus dalyvius ir nugalėtojus. Dėkojame vyr. teisėjui, Kauno tinklinio klubo "Marito" vadovui, Voldemarui Lauraičiui už treniruotes ir teisėjavimą, Panemunės bendruomenės pirmininkui Gediminui Žukauskui už varžybų organizavimą ir savanorius. Džiaugiamės, kad paplūdimio tinklinis nepraranda populiarumo.

Panemunės šv. Roko taurės paplūdimio tinklinio varžybos - projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, planuotas renginys. Projektą finansuoja Švietimo, sporto ir mokslo ministerija. Projekto vydytojas - Socialinių inovacijų fondas, projekto partnerė - Kauno bendruomenių centrų asociacija, atsakinga už Romainių ir Panemunės paplūdimio tinklinio varžybų organizavimą ir vykdymą, fizinio aktyvumo užsiėmimus ir kitas veikals.
Nuotraukos: Voldemaro Lauraičio.

Daugiau nuotraukų čia.

2020-08-17

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple