Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romainiuose vyko Lietuvos senjorų tinklinio čempionatas

Ankstų rugpjūčio 29 d. vasaros rytą į Romainių sporto aikštyną rinkosi Lietuvos senjorai, paplūdimio tinklinio mėgėjai. Čia vyko čempionatas, kuriame dalyvauti pareiškė norą aštuonios „Senjorai-60+“ ir trys „Senjorai-70+“ komandos.

Jaunesnieji rungtyniavo dvejuose pogrupiuose :
Pogrupis A: „Palanga“,“ – ‚,Dzūkija-1“ ir „Aušra“ - „Kaunas“.
Pogrupis B: „Kuro aparatūra“ - „Gargždai“ ir „Šarūnas“ - „Dzūkija-2“.
Pasibaigus kovoms pogrupiuose, 1-2 vietas užėmusios komandos rungtyniavo pusfinaliuose. Šiame etape kovos vyko labai atkakliai. Sustiprėjusi Gargždų komanda tik po atkaklios kovos rezultatu 1:2 nusileido Palangos komandai.
Kauno komanda rezultatu 2:0 įveikė labai pajėgią Vilniaus „Kuro aparatūra“ komandą. Tad dėl 3–čios vietos ir bronzos medalių susitiko Gargždų „Gargždai“ ir Vilniaus „Kuro aparatūra“. Kova buvo atkakli ir tik didesnę patirtį turintys vilniečiai nugalėjo gargždiškius rezultatu 2:1.
Dėl aukso bei sidabro medalių susitiko seni finalo varžovai „Palanga“ ir „Kaunas“. Visi laukė atkaklios kovos ir ji vyko taškas į tašką, tačiau abu setus labai minimalia persvara laimėjo kauniečiai. Aukso medaliai ir nugalėtojų taurės buvo įteiktos Valdui Lauraičiui, Romanui Ašmiui, Arūnui Jozeliūnui. Sidabro medaliai atiteko Palangos atstovams Vizgaudui Baniui, Vytautui Liutkevičiui, Algiui Jančiukui. Bronzos medaliais buvo apdovanoti vilniečiai Romualdas Voišnys, Volodia Vasilec, Sergei Gumeniuk ir Anatolij Golomejev.
„Senjorai-70+“ komandų dalyviai Vilniaus „Salotė“, Kauno „Kaunas“ ir naujai susikūrusi komanda „Romainiai“ rungtyniavo tarpusavyje vienu ratu. Šį sykį sėkmė lydėjo naująją komandą „Romainiai“, kuri nepralaimėjo nė vienų rungtynių. Dėl sidabro ir bronzos medalių atkakliai kovojo seni priešininkai vilniečiai ir kauniečiai. Pergalę šventė vilniečiai. Aukso medaliai ir nugalėtojų taurės buvo įteiktos Jonui Andriuškevičiui, Petrui Leonaičiui, Vytautui Gyliui ir Juozui Palevičiui.

Įteikti apdovanojimus atvyko Šilainių seniūnas Virginijus Naruševičius, Romainių bendruomenės centras pirmininkė Aušra Misiūnaitė. Pasveikinti senjorų atvyko ir LR seimo narys, didelis sporto entuziastas Gediminas Vasiliauskas.

Romainių gyventojas, aktyvus bendruomenės tarybos narys Algirdas Kemtys įsteigė specialius prizus, kuriais buvo apdovanoti geriausieji čempionato dalyviai, teisėjai, organizatoriai.
Čempionato dalyviai išvyko patenkinti renginio organizacija, apdovanojimais, malonia varžybų aplinka ir nutarė po metų vėl atvykti į sekantį paplūdimio tinklinio čempionatą Romainiuose.

Dėkojame senjorų čempionato vyr. teisėjui Juozui Palevičiui už puikų tekstą ir entuziazmą, puoselėjantpaplūdimio tinklinį, o Romainių BC pirmininkei už gražias nuotraukas.

Daugiau nuotraukų čia.

 

Romainių bendruomenės centro informacija.

2020-09-02

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple