Kauno bendruomenių centrų asociacija

NVO mokymai lapkričio 5 ir 6 bei 23 ir 26 dienomis

Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras ir Nacionalinė NVO koalicija kviečia nevyriausybinių organizacijų atstovus registruotis į NVO veiklos skaidrumo, atskaitomybės kompetencijų bei nuotolinio darbo gebėjimų stiprinimo mokymus.

Mokymai vyks lapkričio Mokymai vyks lapkričio 5, 6 bei lapkričio 23 ir 26 dienomis nuo 9:30 iki 17:00 nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje.  nuo 9:30 iki 17:00 nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje.

Mokymus ves:
- Gaja Šavelė, Nacionalinės NVO koalicijos direktorė ir NVO sektoriaus ekspertė;
- Rytis Jokubauskas, NVO teisės instituto direktorius ir aktyvus NVO teisės ekspertų tarybos prie Europos Tarybos narys.

Mokymų metu bus aptartos aktualios NVO temos ir įgytas žinias bei kompetencijas galėsite praktiškai pritaikyti savo veikloje: NVO veiklos ir finansinę atskaitomybę reguliuojantys teisės aktai; bendrieji reikalavimai keliami projektų veiklos ir finansinėms ataskaitoms, veiklos ataskaitoms ir metinio pranešimo reikalavimai, dažniausios klaidos, priemonės ir būdai jų išvengti; perėjimo prie nuotolinio veiklos organizavimo pandemijos sukeltos krizės situacijoje ypatumai; organizacijos veiklos nuotoliniu būdu organizavimas ir administravimas; nuotolinio darbo priemonės, būdai, platformos, programos – saugumas, galimybės, privalumai, trūkumai ir kt.

Būtina išankstinė registracija - https://bit.ly/3dEO0j0

Prisijungimo nuoroda į mokymus visiems užsiregistravusiems bus atsiųsta likus pusvalandžiui iki renginio pradžios. Prašome teisingai nurodyti savo el.paštą.

Mokymai yra tikrai labai informatyvūs ir vertingi. Dalyvaukite!

2020-11-03

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple