Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių centrų veiklų grafikai

Atsinaujino Kauno miesto savivaldybės tinklapis. Jame, kaip ir buvo, talpinama visa aktuali miesto gyventojams informacija, žymiai patogiau išdėstytos nuorodos, lengviau surasti reikiamą informaciją. Atnaujinta ir informacija miestoi bendruomenių organizacijoms. Visa informacija apie jas ir kitas nevyriausybines organizacijas talpinama į skiltį "Paslaugos / Nevyriausybinės organizacijos".

Šioje skiltyje talpinama informacija ir NVO, ir bendruomenių organizacijoms (centrams} skirta aktuali informacija, paskelbti organizacijų sąrašai, paskelbti projektai, rezultatai, renginiai, dokumentai.

Skelbiama ir informacija apie SADM programą "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse". Įdomu tai, kad šiemet apie bendruomenių centrų ir kitų NVO projektines veiklas skelbiami atskiri seniūnijų grafikai. Tai patogui, nes nebereikia jų ieškoti kiekvienoje seniūnijoje atskirai.

Nors šiais metais visai bendruomeninei veiklai labai sutrukdė paskelbti karantinai pavasarį ir numatomas rudens laikotarpiui, tačiau numatytos veiklos skirtos būtent vietos gyventojams džiugina.

Su visomis veiklomis galima susipažinti čia.

2020-11-03

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple