Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaip senjorai gali įsilieti į bendruomeninę veiklą?

Lietuvoje tik kas dešimtas vyresnio amžiaus žmogus dalyvauja visuomeninėje veikloje. Europos Sąjungos šalyse į bendruomenių susibūrimus ateina net trečdalis senjorų. Pagal senjorų aktyvumą esame paskutiniai. O juk dalyvavimas nevyriausybinėse organizacijose kiekvienam padeda rasti bendraminčių, palaikyti geresnę fizinę ir psichologinę sveikatą, plėtoti tampresnius socialinius ryšius. Kaip senjorai gali įsilieti į bendruomenių veiklą?

Lapkričio 3 dienos Žinių radijo laidoje "Atviraspokalbis" "Kaip senjorai gali įsilieti į bendruomenių veiklą?" pašnekovai: Lukšių seniūnas Vidas Cikana, Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos tarybos pirmininkas, KBCA tarybos pirmininkas Prof. Ramūnas Navickas, Projekto „Senjorų avilys“ vadovė Ingrida Ivanauskienė ir Kauno senjorų tarybos pirmininkas Gediminas Žemaitis, kuriam šiemet atiteko „Metų veikliausio“ senjoro titulas „Metų senjorų“ apdovanojimuose.

Laida „Atviras pokalbis" rengiama bendradarbiaujant su Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Įrašą galima pasiklausyti ir pažiūrėti:
https://www.ziniuradijas.lt/…/kaip-senjorai-gali-isilieti-i…

Laidos vedėjas Raigardas Musnickas.

2020-11-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple