Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikiname Lampėdžių BC su 20-mečiu!

2001 m. kovo 12 dieną savo veiklą įregistravo viena seniausių ir viena veikliausių Kauno bendruomenių - Lampėdžių bendruomenės centras. Šiandien švenčianti savo veiklos 20-metį, Lampėdžių bendruomenė tokia pat aktyvi, susitelkusi ir bendruomeniška, aktyvi ir savo seniūnijoje, ir kauno bendruomenių centrų asociacijoje.

Per savo veiklos metus, bendruomenės centras vykdė daug projektų, organizavo įvairius kultūrinius, sportinius ir pilietinius renginius, subūrė moterų vokalinį ansamblį, rūpinasi savo aplinkos ir kaimynų saugumu, aktyviai veikia savo teritorijos aplinkosauginėse akcijose, bendradarbiauja su kitomis Kauno bendruomenėmis, suformavo savo bendruomenės tradicijas ir kasmet švenčia tradicines šventes, rūpinasi savo nariais, svetingai sutinka svečius. Lampėdžių BC yra pelniusi ne vieną padėką ir apdovanojimą už savo pasiekimus ir aktyvią veiklą. 2020 metais Lampėdžių bendruomenės centras išleido istorinę knygą "Lampėdžių praeitis ir dabartis", kurioje sudėta visa gyvenvietės istorija, paremta dokumentine archyvine medžiga.

Labai viliamės, kad kiekvienais metais prie bendruomenės prisijungs vis daugiau žmonių, atduodančių save bendram tkslui, savanoriškai dirbančių bendrai Lampėdžių ir Kauno žmonių gerovei, juk patys savo rankomis kuriame gyvenimą, nes esame vienos žemės, vieno krašto, vienos bendruomenės vaikai.

Tokie esate Jūs, Lampėdžių bendruomenės centas, šiandien švenčiantis savo jaunystės jubiliejų – 20 metų. Esat mūsų asociacijos stprybė, pilietiškumo, bendruomeniškumo pavyzdys kitoms bendruomenėms. Sveikiname jus visus, mielieji lampėdiškiai, ir linkime visada išlikti kaip kumšts – tvirta, susitelkusi, darbšti ir kūrybinga bendruomenė.

Kauno bendruomenių centų asociacijos tarybos pirmininkas Ramūnas Navickas, tarybos ir asociacijos nariai.

 

2021-03-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple