Kauno bendruomenių centrų asociacija

Tęsiamas fizinio aktyvumo skatinimo projektas

Kviečiame Kauno miesto seniūnijų senjorus registruotis į nemokamus mankštos ir šokių užsiėmimus įvairiose Kauno seniūnijose. Pasinaudokite galimybe su trenerių pagalba pradėti šokti ir mankštintis. Užsiėmimai skirti padėti pagerinti Jūsų bendrą savijautą ir linksmai praleisti laiką!

Dabar renkame iš 15 asmenų sudarytas fizinio aktyvumo grupes. Užsiregistravusiems į veiklas grupės nariams užsiėmimai vyks du kartus per savaitę: po vieną šokių ir vieną mankštos užsiėmimą. Iš viso per metus vienai grupei numatomi 64 užsiėmimai.

Šiuo metu kviečiame Šančių, Panemunės, Petrašiūnų, Gričiupio, Dainavos, Eigulių, Vilijampolės, Šilainių gyventojus. Fizinio aktyvumo veiklos bus vedamos nuotoliniu būdu tol, kol bus atšaukti karantino ribojimai. Po to šokiai ir mankštos vyks arčiau Jūsų namų!

Registruotis ir pasiteirauti dėl užsiėmimų galite šiuo paštu: sportas.sif@gmail.com arba rašydami žinutes į mūsų Facebook puslapį – https://sportas.lpf.lt.

Kreipdamiesi į mus parašykite savo elektroninį paštą arba telefono numerį ir seniūniją, kurioje gyvenate. Maloniai kviečiame susisiekti.

Užsiėmimai senjorams vyks nemokamai

2021-06-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple