Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kauno miesto savivaldybė skelbia papildomą paraiškų piėmimą

PAPILDOMAS KVIETIMAS TEIKTI PARAIŠKAS KAUNO MIESTO SAVIVALDYBEI PAGAL NEVYRIAUSYBINIŲ ORGANIZACIJŲ IR BENDRUOMENINĖS VEIKLOS STIPRINIMO 2021 METŲ VEIKSMŲ PLANO 1.1.4 PRIEMONĖS „STIPRINTI BENDRUOMENINĘ VEIKLĄ SAVIVALDYBĖSE“ ĮGYVENDINIMO BANDOMĄJĮ MODELĮ

Kaune skelbiamas papildomas konkursas priemonei „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“

Mažiausia vienam projektui galima skirti valstybės biudžeto lėšų suma – 500 Eur, didžiausia – 12 471,93 Eur.

Galutinis paraiškų pateikimo terminas yra 2021 m. spalio 13 d. 23:59 val. el.paštu bendruomenes@nisc.lt .

Paraiškos priimamos nuo 2021 m. spalio 6 d.

Galutinis paraiškų pateikimo terminas yra  2021 m. spalio 13 d. 23:59 val.

Mažiausia vienam projektui galima skirti valstybės biudžeto lėšų suma – 500 Eur, didžiausia – 12 471,93 Eur.

Papildomam konkursui numatytos lėšos, skirtos projektams – 12 471,93 Eur.

Paraiškos teikiamos tik elektroniniu formatu ir siunčiamos el. pašto adresu: bendruomenes@nisc.lt. Esant didesnės talpos dokumentams – per www.wetransfer.com sistemą. Kitais būdais (pvz., paprastu paštu arba kitais el. pašto adresais) pateiktos paraiškos nepriimamos ir nevertinamos.

Teikiama – pasirašyta skenuota paraiškos kopija .pdf formatu ir paraiška Word formatu.

Paraiškos bus registruojamos ir pareiškėjai el. paštu gaus paraiškos registravimo patvirtinimo pranešimą, kuriame nurodomas paraiškai suteiktas unikalus kodas ir tolimesnė eiga.

Siekdamas gauti finansavimą, pareiškėjas turi kompiuteriu, lietuvių kalba užpildyti nustatytos formos paraišką (atsisiųsti). Paraiška kartu su sąmata (atsisiųsti) turi būti pasirašyta pareiškėjo vadovo arba jo įgalioto asmens, turinčio teisę veikti pareiškėjo vardu, nurodant vardą, pavardę ir pareigas, bei patvirtinta elektroniniu parašu. Paraiška turi būti užpildyta kompiuteriu, pateikiama tik elektroniniu formatu.

Pareiškėjas konkursui gali pateikti tik vieną paraišką. Pateikus daugiau nei vieną paraišką, bus vertinama tik pirmoji (pagal jos pateikimo datą ir laiką) pateikta paraiška, o visos kitos paraiškos bus atmetamos. Pareiškėjas, teikdamas paraišką, nurodo, kurias finansuotinas veiklas siekia įgyvendinti.

Siekiant užtikrinti projektų vertinimo skaidrumą ir pareiškėjų lygiateisiškumą, Priemonės konsultantui pateiktą paraišką taisyti, tikslinti, pildyti ar teikti papildomus dokumentus pareiškėjo iniciatyva negalima.

Tinkami pareiškėjai bendruomeninės organizacijos, kaip jos apibrėžtos Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatyme ir Lietuvos Respublikos bendruomeninių organizacijų plėtros įstatyme (SADM aprašo 4 punktas). Bendruomeninė organizacija – asociacija, kurios steigėjai ir nariai yra gyvenamosios vietovės bendruomenės (jos dalies arba kelių gyvenamųjų vietovių) gyventojai (jų atstovai) ir kurios paskirtis – per iniciatyvas įgyvendinti viešuosius interesus, susijusius su gyvenimu kaimynystėje.

Plačiau - ČIA

 

Savivaldybės, priemonės konsultanto informacija

 

2021-10-05

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple