Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto BC ataskaitinis susirinkimas

Baigėsi 2021 m. ir bendruomenių organizacijos ruošiasi ataskaitinimas susirinkimams ir metinių ataskaitų teikimui. Pirmieji ataskaitinį susirinkimą sausio 27 d. organizavo Aleksoto bendruomenės centras.
Ketvirtadienio vakarą Aleksoto seniūnijos salėje rinkosi Aleksoto bendruomenės centro aktyvas ir jų bičiuliai. Valdybos narys Ramūnas Navickas vaizdžiai pristatė Aleksoto bendruomenės centro 2021 metų veiklos ataskaitą, o po jos sekė keletas malonių staigmenų. Už aktyvią veiklą Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkei Steputei Račkauskienei buvo įteikta LR Seimo nario Vytauto Juozapaičio padėka, kurią įteikė jo patarėja Liukrecija Navickienė.
Susitikime dalyvavo ir vienas pirmųjų Aleksoto bendruomenės centro jaunimo lyderių Simonas Streikus, kuris papasakojo apie tuometinę jaunimo grupės veiklą ir pažadėjo padėti kuriant naują Aleksoto bendruomenės centro jaunimo grupę.
Į susitikimą atvyko ir Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus viršininkė Agnė Grėblikaitė, kuri pristatė naują bendruomenės pareigūnę Rūtą Bačanskaitę, kuri paskirta dirbti Aleksoto gyventojams. Naujoji mūsų pareigūnė visiems susirinkimo dalyviams palinkėjo būti gerai matomiems kelyje ir įteikė po atšvaitą.
Kaunas Europos kultūros sostinė 2022 bendruomenės kuratorė Goda Kacilevičiūtė supažindino susirinkusius su 2022 m. kultūros sostinės programos dalimi, skirta Aleksotui, ir pakvietė visus gausiai dalyvauti renginiuose.
Dar ilgai truko diskusijos, ką turėtume nuveikti 2022-aisiais.
Aleksoto bendruomenės centro informacija.

2022-01-29

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple