Kauno bendruomenių centrų asociacija

Visuotinis Lampėdžių bendruomenės susirinkimas

2022-02-04 įvyko visuotinis Lampėdžių bendruomenės susirinkimas.
Šio susirinkimo metu primininkė Dalia Akramienė apžvelgė trijų praėjusių metų bendruomenės veiklą, kurioje paminėjo kalėdinės eglutės įžiebimo šventes, keliones po Lietuvą, plaukimus baidarėmis, kalėdines dirbtuves, taip pat kasdienines mankštas parke, bei Pilateso mokymus.
Bendruomenė aktyviai protestavo prieš neteisėtus Lampėdžių karjero pakrančių urbanizavimus, prisidėjo prie Žemųjų Šančių protestų ir Žaliakalnio Ąžuolyno išsaugojimo. Kaip didžiausią renginį, pirmininkė paminėjo Lampėdžių bendruomenės dvidešimtmečio šventę.
Finansinę bendruomenės ataskaitą pristatė bendruomenės buhalterė Eugenija Liorentienė. Jos teigimu, bendruomenė gauna kuklias lėšas iš Socialinės ministerijos, taip 2 proc gyventojų pajamų mokesčius ir pavienių asmenų paaukotas lėšas. Bendruomenė gyvena kukliai ir kelis metus lėšos sąskaitoje didėjo.
Revizijos komisijos narė Aleksandra Stelmokaitienė patvirtino, kad visos lėšos buvo tvarkomos pagal įstatymą.
Susirinkime buvo priimti nauji nariai. Džiugu, kad vis daugiau aktyvių lampėdiškių, kad ir nesenai atsikrausčiusių nori įsijungti į bendruomenės centro veiklą.
Galiausiai buvo išrinkta nauja 7 narių LBC Valdyba:
Dalia Akramienė, Eugenija Liorentienė, Danutė Černiuvienė, Laima Dzvonkienė, Jurgis Rinkevičius, Vaida Valčiukaitė ir Daiva Veličkienė.
Pirmininke vėl patvirtinta Dalia Akramienė.
Toliau posėdyje buvo nuspręsta vasario 27 d. sekmadienį Lampėdžių pušyne surengti tradicinę Užgavėnių šventę. Bus daug veiklos, bet daugelis žmonių pasiilgo šios šventės.
Bendruomenės narė Kauno miesto Savivaldybės tarybos narė Edita Gudišauskienė pasiūlė Lampėdiškiams pagalvoti dėl Lampėdžių pušyno parko. Savivaldybė vasario pabaigoje planuoja parengti Lampėdžių parko sutvarkymo projektą. Rengėjai per Editą lauktų vietinių Lampėdiškių gyventojų pasiūlymų.

2022-02-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple